Nedsat pris! Religion i Rom - Om kult og ofringer i det førkristne Rom: Latinske tekster, oversættelser samt gloser – Bind 2
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Religion i Rom - Om kult og ofringer i det førkristne Rom: Latinske tekster, oversættelser samt gloser – Bind 2 (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jens Peter Jensen

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743099383
Udgave: 1. (13-06-2019)
Oplag: 1. (14-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 440
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
140,30 kr
141,90 kr

Status: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Religion i Rom" er en samling religiøse tekster på latin med dansk oversættelse og gloser, der skal vise de antikke romeres forhold til guderne og deres liv med guderne, deres ritualer, helligdage, ofringer samt de religiøse instansers forhold til staten, et samfund, hvor hver folkeforsamling begynder med en bøn, hvor man før hver krigshandling rådspørger guderne og hvor bønderne tilbeder en hel række af guder med hver deres funktion for et optimalt høstudbytte. Titlen dækker over det store antal kulter, der fandtes i det førkristne Rom, de mange rituelle handlinger, der dagligt skulle udføres, samt de forskellige offergaver, der blev givet til de Udødelige, Roms egentlige herskere. Udvalget af tekster skal vise den fascinerende religiøse verden, der udspiller sig i det antikke Rom, det brede spektrum af kulter og deres karakteristika samt danne basis for en udlægning af romernes religiøse liv. I den forbindelse forsøger forfatteren at belyse indholdet af nogle religiøse grundbegreber som "religio", "pietas", "sanctitas" o. lign.
Teksterne er gloseret så tæt, at læseren efterhånden vil kunne opbygge et solidt ordforråd på latin inden for dette fagområde og at hun/han ud fra oversættelsen kan følge den latinske originaltekst så tæt som muligt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Religion i Rom - Om kult og ofringer i det førkristne Rom: Latinske tekster, oversættelser samt gloser – Bind 2

Religion i Rom - Om kult og ofringer i det førkristne Rom: Latinske tekster, oversættelser samt gloser – Bind 2