Nedsat pris! Renæssancemad: opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4. s tid Forstør
Kategorier / sektioner:

Renæssancemad: opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4. s tid (Bog, Indbundet)

Af: Bi Skaarup

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 152
Dato for udgivelse: 12-6-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
ISBN-13: 9788702047042
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

178,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med udgangspunkt i Christian 4`s store bryllupsfest for sin søn i 1634, fortæller Bi Skaarup underholdende kulturhistorie om datidens mad, drikke og spisevaner.
Bogen er endvidere fyldt med spændende opskrifter fra tiden, med nutidige anvisninger på, hvordan man kan lave datidens retter i dag. Og her er ikke bare tale om museumsmad, men bl. a lækre fiskeretter, postejer og desserttærter med mandler og frugt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Renæssancemad: opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4. s tid

Renæssancemad: opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4. s tid