Nedsat pris! Revisoransvar Forstør
Kategorier / sektioner:

Revisoransvar (Bog, Indbundet)

Forlag: Karnov Group
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 623
Dato for udgivelse: 4-12-2013
Udgivelse: 8. udgave, 2013.
Medforfattere: Lars Bo Langsted, Paul Krüger Andersen, Lars Kiertzner
ISBN-13: 9788761934536
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 8
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

1.049,40 kr

-1%

Vejl. pris: 1.060,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Få overblik over revisoransvaret ved en række typiske revisoropgaver


En revisors juridiske ansvar kan deles op i tre ansvarsformer: det erstatningsretlige, det strafferetlige og det disciplinære ansvar. Revisoransvar behandler disse tre ansvarsformer indgående og er ajourført med de nyeste regler på området.


Bogen redegør derudover for revisors funktion og opgaver, revisorrettens historiske udvikling og det retlige grundlag for revisors arbejde.


Den nyeste doms- og disciplinærnævnspraksis er taget med i bogen, ligesom f.eks. anmeldelsespligten efter hvidvaskloven og ved grov økonomisk kriminalitet behandles.


Nyt i 8. udgave


Siden 7. udgave fra 2008 er revisionsstandarderne blevet erstattet af de internationale retningslinjer (ISA´er), som har medført en stigende grad af internationalisering på revisionsområdet. Desuden er der kommet en standard om udvidet gennemgang. Disse ændringer er beskrevet i 8. udgave.


Målgruppe


Bogen henvender sig til revisorer, revisorkandidatstuderende og alle, som i øvrigt beskæftiger sig professionelt med revisors ansvar, f.eks. advokater, anklagemyndighed, domstole og medlemmer af selskabers direktioner og bestyrelser.


Om forfatterne


Bogen er skrevet af Lars Bo Langsted, der er professor ved Aalborg Universitet, Lars Kiertzner, som er chefkonsulent ved FSR-danske revisorer, og Paul Krüger Andersen, der er professor ved Aarhus Universitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Revisoransvar

Revisoransvar