Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Rework: læg arbejdet om (Bog, Hæftet)

Forlag: L&R Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 319
Dato for udgivelse: 20-8-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Else Warberg
Illustrator: Mike Rohde
Medforfattere: Jason Fried, David Heinemeier Hansson
ISBN-13: 9788711412251
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Jason Fried, David Heinemeier Hansson
Originaltitel: Rework
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med Rework kan du se frem til en meget anderledes bestseller. Denne rebelske bog om ´stop stalking, start walking´ er allerede nu solgt til udgivelse i Kina, Taiwan, Holland, Storbritannien, Canada, Frankrig, Tyskland, Indonesien, Italien, Japan, Korea, Polen, Brasilien, Portugal og Spanien.
De fleste erhvervsbøger giver det samme gode, gamle råd: Skriv en forretningsplan, studer konkurrenterne, søg investorer osv., osv. Rework fortæller dig om en bedre og lettere måde at lykkes i erhvervslivet på. Læs den, og du vil vide, hvorfor planer faktisk er skadelige, hvorfor du ikke behøver eksterne investorer, og hvorfor du gør klogt i at ignorere konkurrenterne. Sandheden er, at du behøver langt mindre, end du tror. Du behøver ikke være arbejdsnarkoman. Du behøver ikke hyre personale. Du behøver ikke spilde tid på papirarbejde eller på møder. Du behøver ikke en gang et kontor. Det er alt sammen bare undskyldninger.
Hvad du derimod virkelig behøver er at holde op med at snakke og begynde at arbejde. Denne bog viser dig hvordan. Du vil lære at blive mere produktiv, få at vide hvordan du får omtale uden at overtrække kassekreditten og masser af andre utraditionelle ideer, som vil inspirere og provokere dig.
Med sit ligefremme sprog og ´let er bedre´-tilgang er Rework den perfekte drejebog for enhver, der går med en drøm om at starte for sig selv. Hardcore iværksættere, små virksomhedsejere, folk der sidder fast i et job, de hader, eller som er ofre for nedskæringer og kunstnere, der ikke har lyst til at sulte længere, alle vil de finde værdifuld vejledning på disse sider.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rework: læg arbejdet om

Rework: læg arbejdet om