Nedsat pris! Richard Wagner - troldmanden fra Bayreuth Forstør
Kategorier / sektioner:

Richard Wagner - troldmanden fra Bayreuth (Bog, Indbundet)

Af: Barry Millington

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 24-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788717042674
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Originaltitel: Richard Wagner - the sorcerer of Bayreuth
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

99,95 kr

-200,00 kr

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ny velskrevet og smukt illustreret biografi om Richard Wagner, hans liv og hans værk.
 

Richard Wagner (1813-1883) er en af musikhistoriens mest indflydelsesrige - og kontroversielle - komponister. I løbet af hans lange karriere producerede han en strøm af fascinerende værker, der udfordrede de musikalske konventioner med deres rigdom og tonale eksperimenter, og som i sidste ende var med til at bane vejen for modernismen.

 

Denne bog giver en på én gang grundig og tilgængelig beretning om Wagners liv, arbejde og samtid. Den fortælles i et flydende tempo og omfatter en forfriskende bred vifte af temaer. Foruden nyskabende gennemgange af de mest kendte operaers opbygning og tilblivelse kommer vi igennem alskens emner; fra Wagners inspirationskilder, hans fetish for eksotiske silkestoffer og hans forhold til koner og elskerinder - til en behandling af mere kritiske emner som beskyldninger om antisemitisme, operaernes proto-filmiske karakter og den turbulente modtagelse, som både Festspillene i Bayreuth og Wagner selv har oplevet.

 

Bogen gør brug af den nyeste forskning, som bogens forfatter i øvrigt selv publicerer en stor del af som redaktør af tidsskriftet The Wagner Journal. Receptionen af Wagner og hans arbejde bliver i denne bog taget op til en fornyet vurdering, idet myter og misforståelser erstattes med en mere afbalanceret kritisk tilgang. Resultatet er en radikal - og lejlighedsvis provokerende - revurdering af en af musikhistoriens mest komplekse og forvirrende komponister.

 

Med sine mange spændende billeder og citater fra samtiden vil bogen charmere enhver, der interesserer sig for klassisk musik og for kulturlivet mere generelt i det 19. århundrede.

 

Med 285 illustrationer, 165 af dem i farver

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Richard Wagner - troldmanden fra Bayreuth

Richard Wagner - troldmanden fra Bayreuth