Rigtig dansk Forstør
Kategorier / sektioner:

Rigtig dansk (Bog, Hæftet)

Af: Karen Christensen Bahamondes

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Dato for udgivelse: 21-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Lotte Darre
ISBN-13: 9788702129632
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Marck Fink - Sisterbrandt
Illustrationsangivelser: Ill. i farver
Tegner: Inge Rand - Sisterbrandt
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

348,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Rigtig dansk er et intro- og begyndermateriale til Danskuddannelse 3 (modul 1) og Arbejdsmarkedsrettet Danskundervisning.
Som noget helt nyt i et begyndermateriale understøttes indlæring af ordforråd og talesprogsstrukturer af 49 videointerviews, hvor helt almindelige mennesker taler 100 % autentisk og spontant dansk.
Et andet gennemgående træk ved bogen er et narrativt element, hvor man følger en ung, spansk arbejdstager i hans allerførste tid i Danmark og oplever mødet med nye mennesker og en anden kultur gennem hans øjne.
Progressionen i bogen er disponeret i tre afsnit:I Introdansk introduceres de grundlæggende sproglige værktøjer til at kunne præsentere sig og stille og besvare simple spørgsmål (herunder basal syntaks), samt formelle ting som alfabet, tal, tidsudtryk og klokken. Dette afsnit indeholder bl.a. mange taskprægede ud på gulvet-aktiviteter, der er med til at gøre bogen ideel til hold med løbende optag.I Basisdansk udbygges ordforrådet inden for domænerne studie-, arbejds- og hverdagsliv. Der arbejdes desuden med metasprog, og der tages hul på bøjningsformer og anden morfologi.
I Udvidet basisdansk suppleres med længere sammenhængende tekster og dialoger, og der kommer fokus på mere komplekse talesprogsvendinger og på at udtrykke følelser og holdninger.
Til materialet hører også en i-bog, der rummer videointerviews, indtalinger, onlineopgaver, repetitionskort og niveautest - ideel til fx interaktive tavler og tablets.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rigtig dansk

Rigtig dansk