Nedsat pris! Rikkes monolog: Rikke Moldt Hansens livshistorie - min opvækst og mit liv som ordblind Forstør
Kategorier / sektioner:

Rikkes monolog: Rikke Moldt Hansens livshistorie - min opvækst og mit liv som ordblind (Bog, Indbundet)

Af: Carlo Grevy

Forlag: Pendulum
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 84
Dato for udgivelse: 15-6-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Medforfattere: Rikke Moldt Hansen, Carlo Grevy
ISBN-13: 9788799766734
Produkt type: Bog
Forord: Carlo Grevy
Fotograf: Carlo Grevy
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

145,30 kr

-13%

Vejl. pris: 167,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er Rikkes livshistorie. Rikke Moldt Hansen er 24 år. Hun fortæller gribende og humoristisk om sin opvækst i den lille by Felsted i Sønderjylland mellem Aabenraa og Sønderborg. 
Vi følger Rikke og oplever med hende. Vi følger hende, når hun er sammen med venner, lærere og familie. Rikke er ordblind. I hendes monolog oplever vi hendes ofte barske møder med en folkeskole, hvor børn og unge kun kan lære, hvis de er gode til at læse og skrive. 
Rikke reflekterer over sine oplevelser i skolen, over sit liv i teenageårene, og vi får indblik i Rikkes tanker om, hvad hun kan opnå i sit liv. I det sidste kapitel får vi indblik i Rikkes drømme og visioner. Rikkes livshistorie er fortællingen om, hvordan oplevelser i skolen og i det trygge barndomshjem stadig former hendes liv. I dag læser Rikke til pædagog i Aabenraa. 
Her får du Rikkes monolog. Rikke fortæller her sin livshistorie og giver stemme til vores kultur og historie. Rikke har fortalt sin livshistorie til Carlo Grevy.
Det er første gang, vi får et så dybtgående interview med en ordblind, der fortæller om sit liv og sin opvækst. Omdrejningspunktet er nok ordblindhed, men det drejer sig måske i langt højere grad blot om et velbegavet, engageret og reflekteret ungt menneske, der skal så meget igennem, og hvor vi følger hende og med hende oplever, hvordan skole og barndom stadig former hendes liv.
Målgrupper: Alle, der vil læse en gribende livshistorie. Lærere og lærerstuderederen, der skal arbejde med kultur, livshistorier, historie og skolens kultur og inkludere ordblinde. Pædagogstuderende, der skal arbejde med børn, livshistorier og kultur. Alle ordblinde, der vil kunne se sig selv i Rikkes livshistorie. 
Oplagt er det for forældre til ordblinde at læse denne bog, så de med Rikke kan opleve den skolekultur, deres børn møder og sætte sig ind i deres børns liv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rikkes monolog: Rikke Moldt Hansens livshistorie - min opvækst og mit liv som ordblind

Rikkes monolog: Rikke Moldt Hansens livshistorie - min opvækst og mit liv som ordblind