Nedsat pris! Ringe i vandet
Kategorier / sektioner:

Ringe i vandet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Steen Andersen

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711835838
Udgave: 1. (15-11-2017)
Oplag: 1. (15-11-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 258
Originaltitel: Ringe i vandet
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det var Hemingway, der gjorde ‘The Compleat Angler’ berømt. Og der kommer stadig mange, som vil opleve stemningen i det gamle værtshus på den lille Bahamaø Bimini ud for Floridas kyst.
Peter Smith er en af stamgæsterne. Succesrig dansk forlagsmand, bosat i Miami. I sin lækre motorbåd kan han hurtigt smutte til Bimini og slappe af nogle dage. En anden dansker, den pensionerede revisor Henrik Jørgensen, kommer på besøg på øen som endagsturist. Men Jørgensen når ikke færgen tilbage og må overnatte på øen.
Samme dag møder Peter Sally, en flot amerikansk pige. Hun er ankommet i en hurtig motorsejler sammen med to andre piger. Sød musik opstår mellem Peter og Sally. Så sød, at Sally bliver hos Peter om natten. Men næste morgen er hyggen forbi. For da Peter vågner, er Sally forsvundet uden at efterlade nogen besked. Hendes båd er også væk. Og på stranden finder man dagen efter liget af revisor Jørgensen. Brutalt myrdet. Men af hvem? Og hvorfor?
Så sker det næste mord. Denne gang er ofret en af de unge piger fra Sallys båd. Nu trænger Peter mere end nogensinde til at slappe af. En frisk tur på havet vil gøre godt. Men da han går om bord i sin båd, venter der ham en ubehagelig oplevelse. En pistol peger lige imod ham ...
OM FORFATTEREN:
Steen Andersen, født i 1946 i Odense. Cand.mag. i engelsk og dansk. Ringe i vandet i er hans første kriminalroman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ringe i vandet

Ringe i vandet