Nedsat pris! RO: Mindfulness for børn og unge
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

RO: Mindfulness for børn og unge (Hardback, Dansk)

Af: Lea Mette Rasmussen og Christine Erritzøe

Forlag: Aronsen
Format: Hardback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793338890
Oplag: 1. (09-10-2019)
Udgivelsesdato: 2019-10-09
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Omslagsgrafiker: Imperiet
Forord af': Lars J. Sørensen
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

RO - Mindfulness for børn og unge er en grundig og letlæselig introduktion til, hvordan mindfulness med lethed kan indføres i hverdagen og fastholdes - både til børn og unge, og til forældre og større grupper.


I bogen sætter Lea Mette Rasmussen og Christine Erritzøe fokus på den stigende stress, der findes blandt børn og unge i en tid, hvor der stilles mange krav og forventninger. Mindfulness er et godt værktøj til at afhjælpe den stress, der opstår i den fortravlede hverdag. Ved at lære børn at være til stede i nuet og styrke nærværet, kan vi være med til at give børn og unge mere selvtillid og ro.


Bogen er delt op i to dele, hvoraf den første del er en teoretisk introduktion til mindfulness. Her beskrives mindfulness som fænomen, den fysiologiske side heraf og nogle generelle betragtninger om børn og unge. Anden del er bygget op omkring 75 øvelser, som er lige til at læse og lette at udføre.


Både Lea Mette Rasmussen og Christine Erritzøe har mange års erfaring som folkeskolelærere og er blandt andet uddannede som psykoterapeuter og mindfulnessinstruktører. Begge har solide teoretiske og praktiske erfaringer i at arbejde med børn, unge, forældre og mindfulness. I deres arbejde har de oplevet et stigende behov for ro hos børn og unge.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

RO: Mindfulness for børn og unge

RO: Mindfulness for børn og unge