Nedsat pris! Robuste børn: giv dit barn ansvar, livsmod og tiltro til sig selv Forstør

Robuste børn: giv dit barn ansvar, livsmod og tiltro til sig selv (Bog, Hæftet)

Af: Per Schultz Jørgensen

Forlag: Kristeligt Dagblad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 217
Dato for udgivelse: 24-2-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788774673385
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 7

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
187,45 kr
epub
107,20 kr

187,45 kr

-25%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Selvom børn i dag kan overkomme mange ting, kniber det ofte med fokus og selvkontrol, med overskud til at klare små udfordringer og med forståelse for deres egen rolle i fællesskabet. Alt sammen egenskaber, der har med robusthed at gøre. Robusthed læres i barndommen, og en robust karakter er vigtig, når barnet som ung og voksen skal forme sit eget liv og finde mod til egne holdninger.
Børn trives bedst, når de kan takle svære situationer med overskud og komme godt igennem et nederlag. Derfor skal forældre, pædagoger og lærere turde udfordre og motivere børn til at gå lidt længere, end de selv troede muligt. Samtidig skal børnene hjælpes til at rumme sårbare og svære følelser. Robusthed er ikke det modsatte af sårbarhed, tværtimod.
Med stor indsigt og rammende eksempler undersøger Per Schultz Jørgensen de forskellige psykologiske og pædagogiske sider af begrebet robusthed. Det teoretiske grundlag suppleres af konkrete metoder til, hvordan man udvikler børns robusthed i familien, børnehaven og skolen - både for stærke børn, der har det godt, og for udfordrede børn, der kæmper mere med livet.
PER SCHULTZ JØRGENSEN er psykolog, dr.phil. og professor emeritusi socialpsykologi. Som en af landets mest erfarne forskere inden for familieliv og børnepsykologi har han i årtier hjulpet forældre, pædagoger og politikere til bedre forståelse af børns trivsel og vilkår. Fra 1993-2001 var han medlem og siden formand for Børnerådet, og i 2015 modtog han UNICEF Prisen for sit mangeårige arbejde. Han er forfatter til en række artikler og bøger, senest "Styrk dit barns karakter" (2014) og "Broen til det andet menneske" (2016).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Robuste børn: giv dit barn ansvar, livsmod og tiltro til sig selv

Robuste børn: giv dit barn ansvar, livsmod og tiltro til sig selv