Rødt vand Forstør
Kategorier / sektioner:

Rødt vand (Bog, Paperback)

Af: John Hart

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 361
Dato for udgivelse: 25-3-2010
Udgivelse: 3. udgave, 2010.
Oversætter: Mich Vraa
ISBN-13: 9788791746994
Produkt type: Bog
Originaltitel: Down river
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 3
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
69,00 kr
MP3 CD
179,00 kr
Lydbog CD
165,15 kr
zip_mp3
122,40 kr

69,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter fem års ufrivilligt eksil i New York vender Adam Chase tilbage til sit barndomshjem, en farm ved Yadkin-floden i North Carolina. Fem år tidligere var han blevet frikendt for et mord, han ikke havde begået. Frikendt i retten, men ikke af de lokale beboere og sin egen familie.
Ingen ved hvorfor Adam Chase pludselig vender hjem, men kort efter hans hjemkomst begynder tingene at tage fart i det lille lokalsamfund ved floden. Lig dukker op, og fortidens synder, der flittigt er forsøgt begravet, dukker op til overfladen.
Rødt vand er en forrygende og intens spændingsroman. I 2007 udkom John Harts debutroman, Et spind af løgne, og den fik en fremragende modtagelse blandt anmeldere og læsere. Rødt vand understreger, at det ikke er tilfældigt, at John Hart kaldes USA´s nye krimitalent og spås en fremtid som den nye John Grisham.
John Hart er født i 1965 i North Carolina, USA. Han har studeret fransk litteratur og siden jura. Inden han blev fuldtidsforfatter, har han arbejdet som bankmand, børshaj, advokat, helikopterpilot i Alaska og bartender i London.
Rødt vand er Harts anden roman. Hans debutroman, Et spind af løgne, udkom på dansk i 2007.
»Rødt vand er en smukt fortalt historie om forsoning, familiehemmeligheder og mord [.]. En fremragende krimi med en dyb, følsom kerne.«
- Booklist
»Efter kun to bøger har Hart allerede etableret sig som en af genrens bedste forfattere. Han kombinerer medrivende plots med en vidunderlig sans for at skrive [.]. Det er få bøger som med rette kan kaldes et ´must-read"´ men dette er en af dem.« - Chicago Sun Times

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rødt vand

Rødt vand

Kunder, der købte denne vare, købte også