Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Røg: lær alt om røgning af mad på grillen (Bog, Indbundet)

Af: Jamie Purviance

Forlag: Lindhardt & Ringhof
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 191
Dato for udgivelse: 22-3-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Signe Lyng
Illustrator: Keith Witmer
Redaktion: Anne Frovin
ISBN-13: 9788711380833
Produkt type: Bog
Fotograf: Tim Turner
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Weber's smoke
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

238,45 kr

-20.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvis du kan grille, kan du OGSÅ røge. 

Det er slet ikke svært, og med Webers Røg ved hånden lærer du hurtigt de helt basale teknikker, der sætter dig i stand til at tilberede de lækreste, røgede grillretter på din egen grill.  

Det får du

·              Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder

·              87 spændende opskrifter som fx letsaltet, ahornrøget bacon og plankerøget brie med kirsebærchutney og ristede mandler

·              Karakteristikker af de forskellige røgflis-aromaer samt masser af fifs og fiduser til, hvilke typer røg der passer til forskellige slags mad

·              Webers 10 bedste tips til, hvordan du får succes med brug af røg 

Røg er skrevet af Jamie Purviance, der også er forfatter til en lang række andre Weber-udgivelser bl.a. Så er det grilltid (2012).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Røg: lær alt om røgning af mad på grillen

Røg: lær alt om røgning af mad på grillen

Kunder, der købte denne vare, købte også