Nedsat pris! Rørt, ramt og rystet: Supervision og den sårede hjælper Forstør
Kategorier / sektioner:

Rørt, ramt og rystet: Supervision og den sårede hjælper (Bog, Hæftet)

Af: Susanne Bang

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Socialpædagogisk bibliotek
Sideantal: 270
Dato for udgivelse: 10-9-2002
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
ISBN-13: 9788741201092
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Tove Krebs Lange
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2002
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 8

2 - 5 hverdage

279,00 kr

-26,00 kr

Vejl. pris: 305,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne titel handler om, hvordan professionelle hjælpere påvirkes af deres arbejde og om supervision i den forbindelse. Hvad betyder det for den enkelte behandler hver dag at blive udsat for andre menneskers lidelser, og hvad betyder det i årevis at blive udsat for kontakt med de mest smertefulde dele af menneskelivet gennem sine klienter eller patienter?
Susanne Bang gennemgår i bogens første del hvilke personlige udviklingsmuligheder der ligger i arbejdet med andre mennesker, men også hvordan behandleren kan blive så følelsesmæssigt påvirket af klienternes problemer, at han eller hun selv bliver psykisk truet - såkaldt sekundært traumatiseret.
Anden del handler om, hvordan supervision kan udføres i en række forskellige situationer hvor behandleren er særligt følelsesmæssigt påvirket i arbejdet. Dette illustreres gennem talrige eksempler.
Rørt, ramt og rystet slutter med anvisninger på hvad den enkelte behandler kan gøre for sig selv og hvad man på arbejdspladsen kan gøre for hinanden.
Bogen henvender sig især til supervisorer og supervisander, men i øvrigt til alle der gennem deres arbejde må forholde sig til andre menneskers smerte, ulykke og eksistentielle problemer.
Susanne Bang er psykoterapeut, MPF og socialrådgiver. Hun har mangeårig erfaring med supervision og træning af kolleger i de skandinaviske lande, i England og det tidligere Jugoslavien. Hun er medforfatter til Skjulte ressourcer og Undskyld, det er min første krig samt forfatter til en række artikler om psykosocialt arbejde med flygtninge.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rørt, ramt og rystet: Supervision og den sårede hjælper

Rørt, ramt og rystet: Supervision og den sårede hjælper