Nedsat pris! Rose Eken Artefacts Forstør
Kategorier / sektioner:

Rose Eken Artefacts (Bog, Hardback)

Af: Rose Eken

Forlag: Book Lab
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
Dato for udgivelse: 2-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788797003527
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Spine Studio - Omslagsillustrator: Spine Studio
Forord: Erlend Høyersteen
Kommentator: Maria Kjær Themsen, Francesca Gavin
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 500

2 - 5 hverdage

244,85 kr

-17%

Vejl. pris: 295,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rose Eken udgiver kunstnermonografi
Den 2. maj udkommer Rose Ekens kunstnermonografi Artefacts Rose Eken. Bogen kan købes separat eller i et ultra limiteret boxset med unika keramik
Trommesæt, ridestøvler og frugtskåle. Alt sammen i ler. Rose Eken er kendt for sine legende keramikinstallationer. 
Den 2. maj 2018 udgiver hun kunstnermonografien Artefacts Rose Eken. Bogen er en gennemgang af hendes værker fra 2012 til 2018 og giver et unikt indblik i arbejdet med det på én gang klodsede og fragile materiale.
”For mig er bogen en måde at forstå mit eget projekt, men også en mulighed for at invitere andre med ind i mit værksted og vise arbejdssituationen og skitserne,” siger Rose Eken.
De farvestrålende billeder af keramik bliver suppleret af essays af direktør for AROS, Erlend Høyersten, kunstkritiker og kunsthistoriker Maria Kjær Themsen samt den britiske kritiker og kurator Francesca Gavin.
Limiteret boxset Ud over de regulære bøger har Rose Eken i samarbejde med bogværkstedet BOOK LAB, der udgiver monografien, udarbejdet et limiteret oplag på femten boxset. Her kommer bøgerne i en specialdesignet kasse, der også indeholder et unikt keramisk kunstværk, forklarer hun.  
”Jeg har siden, jeg var helt lille lavet kasser og pakket ting ned i dem, så for mig er en boks med en bog og et objekt meget logisk. Det spejler min måde at tænke og mit virke,” siger Rose Eken.  
Bogen bliver lanceret den 2. maj på V1 Gallery i Kødbyen, hvor Rose Eken også udstiller. Herefter bliver den solgt på BOOK LAB´s hjemmeside, V1 Gallery og i forskellige museumsbutikker landet over.  
FAKTA: Artefacts Rose Eken er billedkunstner Rose Ekens anden monografi. Oplaget på den ordinære bog er 500 styk, mens det limiterede oplag bliver på femten bøger i specialproducerede boxset med et unikt keramisk kunstværk fremstillet af Rose Eken. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rose Eken Artefacts

Rose Eken Artefacts