Nedsat pris! Roseneventyr: og glæden ved at bage kager
Kategorier / sektioner:

Roseneventyr: og glæden ved at bage kager (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Birthe K. Vinner Nielsen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772180502
Udgave: 1. (15-10-2018)
Oplag: 1. (15-10-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 96
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
113,20 kr
77,30 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Stig ombord i bogen sammen med måske dine forældre eller bedsteforældre, for I er på vej til at skulle opleve en uforglemmelig tidsrejse. I skal rejse gennem Kina, Persien, England, Frankrig, Tyskland, Italien, Danmark og Sverige. Og møde konger, sørøvere, munke, troldmænd, hekse, korsriddere og andet godtfolk. Tør I tage med så langt tilbage som til fortiden, møder I måske selveste H.C. Andersen! Når I er kommet helt rundtosset retur til nutiden, ved jeg, at I har arbejdet hårdt med både bageopskrifter og køkkenmaskiner. Og belønningen? Den er smagen af de sødeste, lækreste, mest farverige og velduftende rosenkager, du nogensinde har smagt. Det sidste vil være en rosenquiz, som du skal løse, med så vanskelige spørgsmål, at de kræver hele din hjerne og forstanden med og måske lidt hjælp fra en voksen.     


Uddrag af bogen 

I munkenes gamle nedskrevne notater kan vi i dag læse, at knuste kronblade fra Gallicarosen er et godt middel mod opkastning og blodtab. Munkene rejste rundt i verden. Her hentede de megen brugbar viden om planter, og de bragte mange eksotiske planter med hjem fra den store verden. Mennesker, der levede af og med naturen, kunne ikke alle skrive dengang. De var utrolig kloge på viden om naturen, som de fortalte videre til deres børn. Det gjorde de, fordi også næste generation skulle leve i pagt med og i respekt for naturen. Grunden til, at deres viden er blevet bevaret, så vi også ved så meget om naturen i dag, er, fordi munkene fik skrevet alt ned.         


Om forfatteren 

Birthe K. Vinner Nielsen (f. 1951) har været overlærer og er nu forfatter og foredragsholder. Hun har bl.a. udgivet: Småbørnsbevægelse – mor og barn gymnastik (1979), Lærke hjælper bedstefar (2000), Når verden vælter (2004) og Birthe K. – sådan ka’ det gå (2014).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Roseneventyr: og glæden ved at bage kager

Roseneventyr: og glæden ved at bage kager