Nedsat pris! Rosita og Silas og eventyret under den gamle bænk
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Rosita og Silas og eventyret under den gamle bænk (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Hans Møller Kristensen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772181103
Udgave: 1. (04-02-2019)
Oplag: 1. (04-02-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 118
Omslagsgrafiker: Anne Koch Rasmussen
Illustrator: Vibeke Knudsen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
113,20 kr
123,80 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Rosita og Silas tager på ferie hos mormor og morfar i Jylland. På gården i det idylliske Laven ligger der en gammel nissehøj. Rosita og Silas møder her en lille nisse, der tager dem med til eventyrland. En gammel bænk og et trylleord er indgangsporten til eventyrland.  En trold har taget nissernes magiske spejl og fløjte. Når trolden bruger fløjten, vokser dyrene. Mus, regnorm og katte bliver store. Rosita og Silas vil hjælpe nissen med at få det stjålne tilbage. Vil det lykkes? En lille hund, der hedder Fru Jensen, er deres trofaste følgesvend. De hjælper mormor og morfar med at passe dyrene på gården, og før sengetid fortæller morfar eventyr for dem. Det bliver en ferie, de altid vil huske.       


Uddrag af bogen 

Nisseper sagde: ”Hold nu godt fast i hinanden, og luk øjnene, for nu drager vi af sted.” Nisseper sagde nu Salem Aleikum tre gange højt og tydeligt. Da han havde sagt det tredje gang, kunne de høre en brummende lyd, og bænken begyndte at bevæge sig nedad. 

”Jeg er bange,” kom det fra Silas. 

”Hold godt fast i min hånd, det skal nok gå,” trøstede Rosita. Hun holdt Silas fast i hånden, medens hun med den anden hånd holdt om Fru Jensen. Fru Jensen var urolig og ville springe ned fra bænken, men Rosita holdt fast i den, medens hun sagde: ”Rolig, lille hund, rolig.” Bænken bevægede sig stadig længere ned i jorden. Pludselig ophørte den brummende lyd, og nu holdt bænken stille. 

”Nu må I åbne øjnene,” sagde Nisseper.          


Om forfatteren 

Hans Møller Kristensen (f. 1934) er bosat i Ølgod. Han har arbejdt som dyrlæge i mange år. Han er gift med Elly, der er børnehavepædagog. De har tre børn og seks børnebørn. Hans Møller Kristensen har altid elsket at fortælle eventyrhistorier, først for sin lillesøster, så for børn og børnebørn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rosita og Silas og eventyret under den gamle bænk

Rosita og Silas og eventyret under den gamle bænk