Route 66-morderen
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Route 66-morderen (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Becky Masterman

Forlag: Jentas A/S
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788776775209
Udgave: 2. (31-05-2017)
Oplag: 2. (31-05-2017)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Paperback
Sideantal: 368
Originaltitel: Rage Against the Dying
Omslagsgrafiker: Jentas
Omslagsillustrator: Jentas
Oversætter: Anne Mette Poulsen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Nomineret til THE GOLDEN DAGGER AWARD 2013 som ”Årets bedste krimi”


Nomineret til THE EDGAR ALLAN POE AWARD 2014 som ”Årets debut-krimi” 


Som ung FBI-agent var Brigid Quinn den perfekte lokkemad for seriemordere – slank og blond, tilsyneladende et let bytte. Men da hun bliver ældre, må hun finde en afløser, en protege, som kan tage hendes plads. 


Hun træner en nyuddannet agent op og bruger hende som madding. Og alt går efter planen … lige indtil Route 66-morderen finder maddingen, tager den – og myrder den unge agent. Mange år senere kæmper Quinn stadig med det faktum, at hun har en ung kvindes liv på samvittigheden. Hun har trukket sig tilbage og forsøger at falde ind i rollen som pensionist i forstæderne – indtil det en dag banker på døren. Den unge kvindes lig er endelig blevet fundet, og morderen er blevet pågrebet. Quinn drages ind i sagen, og jo mere hun finder ud af om morderen, desto mere overbevist bliver hun om, at de har fanget den forkerte.  Pressen skriver om Route 66 morderen:  


”En elementært spændende, velskrevet og udmærket seriemorder-krimi, … der skiller sig ud … med hovedpersonen, og det er især i skildringen af den aldrende og uortodokse Brigid Quinn, at bogen bliver interessant, fornyende og læseværdig.”
- Dansk BiblioteksCenter  


* * * * 

- Krimifan.dk 
”Historien er spændende, sproget flydende, og man graver ivrigt sammen med Brigid efter forklaringen på, hvad der egentlig  foregår, og hvem morderen er. Der sker mystiske begivenheder, som tydeligvis har med sagen at gøre – men på hvilken måde? Slutningen er overraskende og brutal, og Brigid får brug for al sin styrke og mod.”
Litteratursiden.dk  ”Route 66 morderen bør pakkes i kufferten til enhver rejse i den kommende feriesæson, hvor der er stunder til afslapning med en god krimi. Den er tilmed rigtig godt indbundet til en let håndholdning under læsningen.”
Fyens Stiftstidende   ”Det er ikke noget hurtigt tempo i Route 66-morderen. Alligevel mangler den ikke spænding overhovedet og der er da heller ikke sparet på detaljerne omkring lig og gerningssteder.”
Frk. Tines krimitanker   ”En stor fryd at læse. Spændende og intelligent … og sikke et sprog.”
- Gillian Flynn, forfatter af ’Kvinden der forsvandt’  


”Jeg var vild med bogen.” 

- Linwood Barclay BECKY MASTERMAN har arbejdet som redaktør på et lægetidsskrift med speciale i obduktion og politiarbejde og har taget en mastergrad i kreativ skrivning på Florida Atlantic University. 


Hendes debut, Route 66-morderen, har vundet Edgar Awards debutantpris og CWA Gold Dagger Award for bedste krimi i 2013. Becky bor i Tucson, Arizona, sammen med sin mand.

Anmeldelser (0)