Nedsat pris! Rubinrød: kærlighed går gennem alle tider Forstør
Kategorier / sektioner:

Rubinrød: kærlighed går gennem alle tider (Bog, Hæftet)

Af: Kerstin Gier

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Rubinrød-trilogien
Sideantal: 355
Dato for udgivelse: 12-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: 1,
Oversætter: Maj Westerfeld
ISBN-13: 9788740607079
Produkt type: Bog
Originaltitel: Rubinrot
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

198,70 kr

-20.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er hårdt at leve i en familie med mange hemmeligheder. Det mener i hvert fald den 16-årige GwendolynShepherd, der må finde sig i lidt af hvert fra de kvindelige slægtninge, hun deler hjem med.


En dag følerhun sig pludselig svimmel, og kort efter befinder hun sig i London i starten af det forrige århundrede! Her går det op for hende, at hun er familiens største hemmelighed.


Langsomt forstår Gwendolyn, at hun - som en af de få - har arvet familiens særlige gen. Et gen, der betyder, at hun kan rejse i tiden. Men ikke nok med det. Hun er også udvalgt til at bringe fortiden i orden med hjælp fra den snobbede, arrogante, langhårede Gideon! Modvilligt begiver de to sig ud på et fantastisk eventyr, hvor Gwendolyn erfarer, at modsætninger tiltrækkes på tværs af tid, og at fortiden ikke altid er, hvad den giver sig ud for at være ...


Rubinrød er første bind i fantasytrilogien om Gwendolyn og Gideons romantiske tidsrejseeventyr. Trilogien er blevet en gigantisk international succes. Den er oversat til mere end 30 sprog og solgt i over 2,5 millioner eksemplarer. De to første bind, Rubinrød og Safirblå, er allerede filmatiseret, og den tredje og sidste film, Smaragdgrøn,er på vej.


Den tyske succesforfatter Kerstin Geir har flere voksen- og ungdomsromaner på bestsellerlister bag sig, men det romantiske fantasydrama om den nutidige Gwendolyn, der pludselig bliver kastet hovedkulds ud i at skulle rejse på tværs af tid - med alt hvad det fører med sig af uforberedte møder med fortiden, uopklarede familierelationer, prangende parykker og rokokokjoler og ikke mindst komplicerede forelskelser - har skabt en international fanskare, ingen havde forudset.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rubinrød: kærlighed går gennem alle tider

Rubinrød: kærlighed går gennem alle tider