Nedsat pris! Rule Breaking Strategy Forstør
Kategorier / sektioner:

Rule Breaking Strategy (Bog, Hæftet)

Af: Jens Refshøj

Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 1-10-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788750053514
Produkt type: Bog
Originaltitel: Rulebreaking Strategy
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

347,95 kr

-13%

Vejl. pris: 399,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Succes behøver ikke at handle om at bekæmpe sine konkurrenter på de sædavnlige måder eller opfinde en ny branche. For langt de fleste virksomheder kan det bedre betale sig at udvikle nye spilleregler i det marked, hvor de allerede befinder sig.

Rule Breaking Strategy handler om, hvordan din virksomhed ved at udfordre, og måske tilmed bryde, de uskrevne love i din branche kan erobre en ny og bedre plads i markedet. For virksomheder som Zipcar, Skype, Triumph, Ryanair og Louis Nielsen er det lykkedes. De så ideen i at vende tingene på hovedet og gøre noget fuldstændig uventet. Med hver deres vindende strategi gjorde de oprør mod de uskrevne regler, der kendetegnede deres branche og fik vendt markedet til deres fordel.

Målet med denne bog er at inspirere til anderledes strategi- og forretningsudvikling. Gennem henvisninger til teori og ved beskrivelser af virksomheder, der aktivt har brudt med reglerne og skabt en ny regelbrydende forretningsstrategi, fortæller forfatterne, hvordan en virksomhed kan få en ny og meget bedre position på et trængt marked. Jens Refshøj og Anja Sondrup beskriver endvidere helt konkret, hvordan en rule breaking-proces kan forløbe ligesom de giver anvisninger på værktøjer til den proces.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rule Breaking Strategy

Rule Breaking Strategy