Nedsat pris! Rum for rum: en indretningsbog Forstør
Kategorier / sektioner:

Rum for rum: en indretningsbog (Bog, Indbundet)

Af: Mille Fly

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 278
Dato for udgivelse: 19-5-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Medforfattere: Mille Fly, Sofie Helsted
ISBN-13: 9788702094046
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Fotograf: Sofie Helsted
Illustrationsangivelser: Ill. i farver
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rum for rum er en anderledes indretningsbog. Den er bygget op omkring 10-12 boligreportager fra forskellige hjem, der strækker sig fra den lille lejlighed til den store villa, og med forskellige familiesammensætninger.
Læseren guides ved hjælp af tekst og smukke billeder igennem hver bolig - rum for rum - mens der fokuseres på de rum, der er specielt vigtige for beboerne samt de særlige indretningsløsninger, som præger dem. En del af boligerne har gennemgået en større eller mindre forvandling. Forløbene beskrives, mens det forklares, hvordan forandringerne har påvirket rummet/rummene.
Indimellem boligreportagerne vil der være kapitler, der med en praktisk tilgang fokuserer på forskellige områder, der ofte giver problemer i indretningen, såsom: Belysning, Farver og tapeter, Gulve, Opbevaring, Kunst i boligen osv.
Det er grundige kapitler, hvor Mille Fly øser af sin viden og store erfaring som indretningsarkitekt og kommer med fakta og gode råd. Til nogle af boligerne vil der være en Gør det selv-idé med projekter i større eller mindre skala. Projekterne bliver understøttet af step by step-billeder, som forklarer læseren, hvordan man gør.
Rum for rum er med sin unikke sammensætning af inspiration og indretningsrådgivning en bog, som ikke ´bare´ indeholder skønne billeder og inspirerende boliger, men også kommer med konkrete forklaringer på hvorfor og hvordan tingene virker, og hvad man skal gøre for at få et bestemt udtryk frem. Her har vi omsider en boligbog, der tager læseren ved hånden og konkret viser, hvordan man ved hjælp af nogle ret enkle principper får det bedste ud af den bolig og de ting, man har. Det er en bog, som giver viden og oplysning, en bog man vil tage frem igen og igen for at finde inspiration og gode løsninger, en bog man vil gå på opdagelse i.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rum for rum: en indretningsbog

Rum for rum: en indretningsbog