Nedsat pris! Rum i transformationer
Kategorier / sektioner:

Rum i transformationer (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Lars Dybdahl

Forlag: Forlaget Wunderbuch
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793557116
Udgave: 1. (23-08-2018)
Oplag: 1. (23-08-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 148
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I 2017 afsluttede Ny Carlsbergfondet en radikal forandring af det indre i sit domicil i brygger J.C. Jacobsens gamle bryggergård fra 1790’erne i Brolæggerstræde i København. Hele fornyelsen, der har udfoldet en differentieret tilgang til ombygning og restaurering, er varetaget af Elgaard Architecture og designfirmaet Salto & Sigsgaard.


Bogen præsenterer projektet på baggrund af Bryggergårdens historiske karakter og udvikling. Med veneration for dens identitet har Ny Carlsbergfondet siden midten af 1900-tallet gennemført en række forandringer af Bryggergården, som alle har forenet bevarelse af kompleksets kulturværdier med radikale transformationer til nye funktionsbehov. Den aktuelle ombygning fører i høj grad dialog med de foregående indgreb, men repræsenterer også en ny glidning i restaureringstilgange og interiør- udformning, hvor bevaring, genbrug og forandring spiller fornyende sammen.


Bogen er indbundet og isat en kassette, rigt illustreret med både historiske billeder og nye fotografier af Anders Sune Berg. Bogens forfatter er designforskeren Lars Dybdahl.


Bogen er udgivet for Ny Carlsbergfondet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rum i transformationer

Rum i transformationer