Nedsat pris! Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression: manual til gruppeterapi, Manual til gruppeterapi Forstør
Kategorier / sektioner:

Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression: manual til gruppeterapi, Manual til gruppeterapi (Bog, Hæftet)

Af: Edward R. Watkins

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 70
Dato for udgivelse: 10-5-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Medforfattere: Stine Bjerrum Møller, Morten Hvenegaard, Morten Kistrup
ISBN-13: 9788741266121
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

217,50 kr

-13%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression er en manual til gruppeterapi. Bogen beskriver indholdet af et standardiseret gruppeforløb på 11 sessioner med tilhørende handoutmateriale til deltagerne.
Denne nye kognitive adfærdsterapeutiske behandling er udviklet af professor Edward R. Watkins.
Manualen kan læses i sammenhæng med bogen Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression, der præsenterer den teoretiske og empiriske baggrund, principper og metoder samt kliniske vignetter og eksempler.
Manualen er empirisk efterprøvet og har vist bedre behandlingseffekt i sammenligning med klassisk kognitiv adfærdsterapi i et dansk randomiseret, kontrolleret forsøg blandt psykiatriske patienter med depression.
Den tilbyder en konkret og praktisk beskrivelse af indhold og fremgangsmåde ved udførelsen af Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi i gruppe og henvender sig psykologer og andet behandlingspersonale.
Stine Bjerrum Møller, specialpsykolog i psykiatri, ph.d. Chefpsykolog, Psykiatrisk Center Nordsjælland, Region Hovedstadens Psykiatri.
Morten Hvenegaard, psykolog, ph.d. Post doc, Psykiatrisk Forskningsenhed, Psykiatrien Region Sjælland.Morten Kistrup, specialist i psykoterapi. Afsnitsleder af Ambulatoriet for psykoterapeutisk udvikling, Psykoterapeutisk Center Stolpegård, Region Hovedstadens Psykiatri.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression: manual til gruppeterapi, Manual til gruppeterapi

Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression: manual til gruppeterapi, Manual til gruppeterapi