Nedsat pris! Ruminsky-syndromet Forstør
Kategorier / sektioner:

Ruminsky-syndromet (Bog, Hæftet)

Af: Birgit Dagmar Johansen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 231
Dato for udgivelse: 28-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771904734
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
173,60 kr
epub
86,65 kr

173,60 kr

-24.5%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der var så dejligt ude på landet. Men så kom Kenny til at knække nakken på en sød pige, han kunne lide. Han ville bare kæle, ligesom han gjorde med kyllingerne i hønsegården. Kun hønen Ruminskys kyllinger tog han ikke, for hun blev gal og hakkede ham.  Kennys hjerne var lige så lille, som hans kræfter var store.   
Anbragt på det sociale bosted for udviklingshæmmede, voldelige beboere, søger han trøst i hønsegården. Personalet bliver truet og tævet, og ledelsen er ligeglad. Systemet er ligeglad. De besværlige er pakket godt af vejen. Så katastrofen i hønsegården går upåagtet hen, undtagen hos Kenny.                   
Uddrag af bogen  
Hun ringede til nattevagterne og bad dem sikre sig, at Gert lå i sin seng. Alt så i første omgang roligt og fredeligt ud, men nedenfor vindueskarmen så murstenene underlige ud. Da Palle så rigtigt efter, var alle mursten under vinduet løse. Gert havde pillet murstenene ud og sat dem løst ind igen. Han kunne flygte når som helst. Palle orienterede de andre. De måtte med ud og få syn for sagen. Herefter ringede de til Mindet 2, hvor der var en tom stue. Personalet fra tvillingeafdelingen kom til. Gert blev vækket og under tvang og tumult flyttet til sikrere rammer. Palle ringede til Vita og fortalte om sin opdagelse, så hun kunne sove trygt. Næste dag ringede Vita til forstanderen og sagde, at hun var bekymret for sin sikkerhed. Hans eneste kommentar var: ”Sms’er du med din elsker, siden du vidste, at han havde løsnet murstenene?” Nu var Vita helt slået ud.           
Om forfatteren 
Birgit Dagmar Johansen var psykiatrisk overlæge. Har skrevet utallige artikler og bøger om blandt andet incest, fetichisme og sado-masochisme. I 20 år sexologiske brevkasser i Helse og ALT for damerne med jordnær rådgivning for unge og gamle. Hun har medvirket som udvikler, underviser og leder ved sexologiuddannelsen på Göteborgs Universitet. Ruminsky-syndromet er hendes tredje roman, som hun nåede at færdiggøre kort før sin død.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ruminsky-syndromet

Ruminsky-syndromet