Nedsat pris! Ryglidelser og holdninger Forstør
Kategorier / sektioner:

Ryglidelser og holdninger (Bog, Hæftet)

Af: Fl. Vestberg

Forlag: Borgen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 303
Dato for udgivelse: 15-12-1998
Udgivelse: 1. udgave, 1982.
ISBN-13: 9788741810638
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Erik Leenders
År for denne udgave: 1982
Første udgivelsesår: 1982
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

255,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 329,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Forkert brug af ryggen med deraf følgende deformeringer, smerter og invaliditet er et at de store problemer, det moderne samfunds mennesker må slås med, og som opmærksomheden i de senere år da også i stigende omfang er blevet rettet imod.
Med denne bog foreligger der på dansk et hovedværk om denne problematik. Overlæge Flemming Vestberg, Amtsygehuset i Gentofte, der er specialist i fysiurgiske sygdomme, har gennem en årrækkeindsamlet et omfattende materiale, der hermed udgives i bogform.
Værket er opbygget som en anatomsik gennemgang af ryggen og bevægeapparatet med tilhørende beskrivelse af alle forekommende ryglidelser. Desuden gives en oversigt over de faktoreri dagligdagen som især har indflydelse på ryggens tilstand, med speciel vægt på fodtøj, arbejds- og løfteteknik, siddestillinger og - møbler. Endelig opstilles et rigt varieret system af øvelser til styrkelse og udspænding af rygmuskulaturen med det formål at forhindre ryglidelsers opståen eller genoptræne en allerede invalideret ryg.
Bogen hovedtema er på visningen af den fejlholdning, som karakteriserer så store dele af civilisationenes mennesker, og denne modsætning, den ledbeskyttende og aflastende holdning, samt metoden til at opnå denne både stående og siddende.
Bogen henvender sig i første række til de persongrupper, som er fortrolige med den medicinske fagtermonologi dvs. læger, fysioterapeuter etc., men for at også andre interesserede skal have mulighed for at tilegne sig indholdet, er den forsynet med en meget omfattende ordliste indeholdende en kortfattet sproglig og betydningsmæssig forklaring af over 400 lægevidenskabelige termer benytte i bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ryglidelser og holdninger

Ryglidelser og holdninger