Nedsat pris! Så hårene rejser sig: Per Wium om oplevelser med musik Forstør
Kategorier / sektioner:

Så hårene rejser sig: Per Wium om oplevelser med musik (Bog, Hæftet)

Af: Per Wium

Forlag: Her & nu
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 119
Dato for udgivelse: 2-9-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788793093676
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
158,20 kr
epub
55,00 kr

158,20 kr

-20.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Per Wium er bedst kendt som Beatles-formidler og som forfatter til bogen "Beatles for alle  2". I denne bog starter de store musikoplevelser også med The Beatles, men fortsætter med Jimi Hendrix og Steve Winwood. Herefter fortællingen om klaveret og Beethoven, Horowitz, Nikolajeva og Niels Viggo Bentzon. Frank Zappa og Culpepers Orchard. Oplevelsen af den første symfoniske orkesterkoncert. Højdepunkter med Mahavishnu Orchestra og Joe Zawinul. Moderne klassiske komponister som Henryk Gorecki og Arvo Pärt. Genesis som liveband nummer 1. Joni Mitchell og Jaco Pastorius. Og Toto som en fryd for øret. For Per Wium selv som musiker startede det med guitar, inden det blev til klaver, orgel og keyboards. Musikerkarriere med CV Jørgensen, ACHE og Lotte Rømer Band. Musikformidling i Danmarks Radio med credoet: Musik bør være for alle - og man skal ikke bestige et bjerg af viden for at opnå den berigelse, musik kan give. Hårene rejser sig stadig, og for Per Wium vil det være Beatles for altid.


"Sympatisk musikalsk erindringsbog...noget gennemført sympatisk over Wiums formidlingsprojekt, som i tonen lægger sig i traditionen fra Jørgen de Mylius - kærligheden til musikken er evident og engagementet er smittende". Espen Strunk, GAFFA.


"Beatles indtager stadig en særlig plads i musikeren, musikjournalisten og musikbloggerens bevidsthed, men årene har også ført mange andre, store musikalske oplevelser med sig, både i form af plader og koncerter - og dem dykker han ned i sin nye bog". Allan Lykke, ekstrabladet.dk


"Har man oplevet Per Wium som foredragsholder, hvilket jeg har 4-5 gange, ved man, at han både er særdeles musikkompetent og en pædagogisk god formidler, der med smittende begejstring evner at føre tilhørerne ind i musikdetaljer... bogen er skrevet med samme begejstring og fortælleglæde". Poul Nowack, Fanklubberne for dansk pigtrådsmusik og 70´er rock på Facebook.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Så hårene rejser sig: Per Wium om oplevelser med musik

Så hårene rejser sig: Per Wium om oplevelser med musik