Nedsat pris! Så højt var du elsket: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Så højt var du elsket: roman (Bog, Hæftet)

Af: Nikolaj Frobenius

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 307
Dato for udgivelse: 15-2-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Nina Bolt
ISBN-13: 9788779735521
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Viktor Ulvdal var i årevis en højtrespekteret læge, og en kærlig og beskyttende far for sønnen Emil, hvis mor forsvandt, da Emil var syv år gammel. Nu er Viktor 85 år gammel og stadig i glimrende form. Indtil han en dag får et slagtilfælde. Han kommer på hospitalet og udskrives igen. Men får et nyt slagtilfælde. Han kommer på hospitalet og udskrives, kommer på genoptræning, sendes hjem, får en blodprop, kommer på hospitalet, men sendes efter et kortvarigt ophold på et plejehjem hjem igen.
Viktor bliver svagere og svagere, mere og mere afhængig af hjælp, men sendes alligevel hjem til et tomt hus.  Sygdommen forandrer hans personlighed. Den elskelige mand bliver uberegnelig og rasende - og midt i det hele står Emil, med sorgen over at se faren forvitre, og den fortvivlelse og magtesløshed han oplever som pårørende til en mand der nægter at dø.  
Nikolaj Frobenius (f.1965) er norsk forfatter. Han fik sit store gennembrud som forfatter med romanen Laours katalog, 1997, som er udkommet på ti sprog. Ud over romaner har han skrevet essays og artikler, skuespil og flere filmmanuskripter. På dansk er udkommet Jeg skal vise jer frygten, 2009 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Så højt var du elsket: roman

Så højt var du elsket: roman