Nedsat pris! Så kom en hæslig jæger: essays og historier om jagt Forstør
Kategorier / sektioner:

Så kom en hæslig jæger: essays og historier om jagt (Bog, Hæftet)

Af: Klaus Rifbjerg

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 145
Dato for udgivelse: 19-5-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Udgiver: Lærke Pade
Redaktion: Lærke Pade
ISBN-13: 9788779734197
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

207,50 kr

-17%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Essays og historier om jagt.
Jagtmodstandere vil sikkert finde denne bog afskyelig. Hvordan kan det på nogen måde retfærdiggøres, at voksne, veluddannede mennesker – fortrinsvis mænd – finder på at gå ud i naturen og for deres fornøjelses skyld dræbe uskyldige, umælende dyr? Det kan det muligvis heller ikke – og Klaus Rifbjerg har ikke skrevet bogen for at overbevise nogen om det modsatte. Til gengæld er bogen en rasende godt skrevet beskrivelse af et stykke virkelighed. I traditionen fra Wilhelm Dinesens og St. Steensen Blichers, Turgenjevs og Tolstojs, Karen Blixens og Hemingways jagtbeskrivelser 
Litterært er der nok at leve op til. Klaus Rifbjergs bog er ikke en mandjævning med de store, men prøver at fortælle om noget der gør godt, om ikke andet så på jægeren. Jagt kan som så meget i den moderne verden være mekaniseret, nærmest industriel, men af og til virker den frigørende, skærper bevidstheden, lærer øjet at se og øret at høre.
Så kom en hæslig jæger er en hybrid eller med et andet ord: en blanding. Klaus Rifbjerg har skrevet en række afsnit, som beskriver hans oplevelser som jæger i Danmark og andre steder, suppleret med andre hvor han tidligere har skrevet om emnet faktuelt og som fiktion.
Bogen er ikke specielt for jægere, men for alle der interesserer sig for sider af tilværelsen, de ikke selv går så meget op i. På den anden side – der er over 200.000 medlemmer af Dansk Jagtforbund!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Så kom en hæslig jæger: essays og historier om jagt

Så kom en hæslig jæger: essays og historier om jagt