Så længe himlen er over jorden Forstør
Kategorier / sektioner:

Så længe himlen er over jorden (Bog, Hæftet)

Af: Levi Henriksen

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 265
Dato for udgivelse: 21-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Eva Mosegaard Amdisen
ISBN-13: 9788740614985
Produkt type: Bog
Originaltitel: Så lenge himmelen er over jorda
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

310,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lev mens du gør det, elsk mens du tør det
Smuk og hjertevarm ungdomsroman skildrer den kræftramte teenagers inspirerende kamp for at få det meste ud af livet. 16-årige Ruben har en hjernetumor, og lægerne har ikke givet ham lang tid tilbage at leve i. Derfor samler Ruben på virkelige historier om mennesker, som har overlevet det umulige: et fald fra 1000 meters højde, 60 dage i en indesneet bil uden mad og vand, etc. Allermest har han dog travlt med at leve livet fuldt ud, for som han siger: Det er ikke så slemt at skulle dø, hvis man virkelig har levet.
Det er kun få mennesker, der kender Rubens skæbneudsigter, for han ønsker ikke at blive pakket ind i vat, men derimod at leve livet med fuld fart fremad. ?
Rubens største ønske er at nå at elske og blive elsket af en pige. Ikke en hvilken som helst pige, men den dejlige Alona fra klassen, som han drømmer om at tage på roadtrip med til Danmark, hvor de helt lovligt kan købe deres egne øl.
Det bliver et eventyr ud over det sædvanlige, mens Ruben skubber sin dystre hemmelighed i baggrunden for en stund.
”Så længe himlen er over jorden” er meget rørende og livsbekræftende ungdomsroman om at gøre de ting, der er vigtige i livet, mens man kan. Den lidt nørdede Ruben er en charmerende karakter og fortæller, som man uvilkårligt kommer til at holde af, og hans historie kryber helt ind under huden på læseren.
Om forfatteren:Levi Henriksen (f. 1964) er norsk forfatter, sangskriver og musiker. Han har modtaget Bokhandlerprisen og har nået en stor læserskare med sine anmelderroste bøger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Så længe himlen er over jorden

Så længe himlen er over jorden