Nedsat pris! Forstør

Så skal der leges: 15 sjove lege og bevægelsessange (Bog, Bog & CD)

Af: Michael Back Jensen

Forlag: Musik og Sjov for Børn
Format: Bog & CD
Sprog: Dansk
Sideantal: 42
Dato for udgivelse: 20-11-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Medforfattere: tekst og musik: Michael Back, Karsten Lykke Jensen
ISBN-13: 9788798812135
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: musik: Michael Back, Karsten Lykke Jensen - Omslagsgrafiker: Lise Glindvad
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: tekst og musik: Michael Back, Karsten Lykke Jensen
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

154,25 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Så skal der leges indeholder beskrivelse af 15 nye lege og bevægelsessange af musikeren og pædagogen Michael Back. Det er sange for de mindste børn(1-9år) og som  inviterer på rejse i fantasiens verden, hvor sørøvere, klovne, hajer, tigere, og nisser regerer og inspirerer til leg, bevægelse, fællessang og barnlig glæde.
Alle sange er beskrevet med tekster, noder, becifringer, samt med flere ideer til hvordan den enkelte sang kan bruges/ leges.  Der er ideer til sjove intro historier og ideer til nemme tromme lege.
Hæftet er på 44 sider og er illustreret med flotte farverige børnetegninger, så også de mindste kan "læse" i materialet. Bagerst i hæftet er der - som bilag - en Så skal der leges CD. Her er alle sange indspillet, så det er muligt at lytte og lege til sangene, der skaber både billeder og godt humør. Hæftet er i A- størrelse, leveres i en plastik indpakning og er klammehæftet.
Så skal der leges - inspirationshæfte inkl. Cd er et let tilgængeligt materiale, der kan bruges af alle og er et materiale der kan bruges som inspiration til leg og bevægelse i hjemmet, dagplejen, børnehaven, SFOèn, skolen og gymnastikforeningen - ja kort sagt alle steder hvor de mindre børn stimuleres og inspireres fysisk såvel som musisk.
Så skal der leges er skrevet af Michael Back, der er musiker, komponist, pædagog og som har diplom i rytmisk musik og bevægelse. Michael har i de sidste 15 år spillet mere end 2200 arrangementer for børn og barnlige sjæle og bliver flittigt brugt som foredrags og kursusholder. Michael Back har også udgivet  Op på tæerne (1999) - Cd/ hæfte. Ska`vi hoppe? (2004) - Cd/ hæfte og Så skal der leges CD - 2008.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Så skal der leges: 15 sjove lege og bevægelsessange

Så skal der leges: 15 sjove lege og bevægelsessange