Så tag dig dog sammen (1) Forstør
Kategorier / sektioner:

Så tag dig dog sammen (1) (Bog, Paperback)

Af: Rikke Kirstine Larsen

Forlag: Gallo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 124
Dato for udgivelse: 31-10-2002
Udgivelse: 1. udgave, 2002.
Nr. i serien: Bind: 1,
Udgiver: Forlaget Gallo
ISBN-13: 9788790264253
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Kommentator: Maria Hirse
År for denne udgave: 2002
Første udgivelsesår: 2002
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

90,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rikke larsen er 28 år, født og opvokset i Odense. Siden gymnasiet har hun arbejdet som pædagogmedhjælper på forskellige institutioner, afbrudt af et ophold i USA. Rikkes Bulimi varede 8 år, i dag er hun fuldstændig helbredt og i gang med at uddanne sig til psykoterapeut, for at hjælpe andre med spiseforstyrelser rundt om i landet. Desuden opretter og kører hun selvhjælpsgrupper for spiseforstyrede og deres pårørende. Siden 1999 har RikkeLarsssen været formandfor foreningen ROS (rådgivning om spiseforstyrelser), der har kontor i Odense.
"Så tag dig dog sammen" er Rikke Larsens debutbog.
Denne bog er et lys i mørket for spiseforstyrede!
Dette er Maria Hirses udtalelse i forordet.
Rikkes historie viser, at det kan lade sig gøre at blive rask. Man forstår at en spiseforstyrelse er en indre konflikt, der udspiller sig på ydersiden af kroppen.
Rikke er en almindelig pige, med en almindelig hverdag. Men den almindelige hverdag ændres, da maden begynder at spille en dominerende rollle. Uddannelse og venner udskiftes med gentagne overspisning af nem kalorierig mad, på sikker afstand af andre mennesker. Rikkes dage præges af glubende appetit og en mavesæk der regelmæssig kraftig udspændes. Hun afslutter sin spisning med selvfremkaldte opkastninger. Seancerne ender i en fortvivlelse, der rummer mege3n selvforagt - og tanker om at det er sidste gang. Rikke var fanget i bulimiens svøbe 8 år, men er nu helt rask. Hun er i dag en kvinde, der positivt kan se tilbage på sit sygdomsforløb og bruge sine erfaringer til at møde andre med varme og empati - og IKKE med ordne: "SÅ TAG DIG DOG SAMMEN!"

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Så tag dig dog sammen (1)

Så tag dig dog sammen (1)