Nedsat pris! Så tilspørger jeg dig Forstør
Kategorier / sektioner:

Så tilspørger jeg dig (Bog, Hæftet)

Af: Peter Faber

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 194
Dato for udgivelse: 14-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771909128
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
149,50 kr
epub
86,65 kr

149,50 kr

-24.5%

Vejl. pris: 198,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Når livet ikke længere lever op til ens forventninger, må man træffe nogle valg. Karen Margrethe og Hans Henrik vælger det sværeste: døden. De sprang ikke på udviklingen, da den buldrede af sted i 1970’erne og 1980’erne, og nu betaler de prisen. Familiefirmaet er på vej mod konkurs. Alle i provinsbyen kan se ægteparret Bülows økonomiske og menneskelige deroute – og taler om den. Tilbage har de to kun kærligheden til hinanden, og det er den, der gør det muligt for dem at tale sig frem til den mest ultimative beslutning af alle, at vælge livet fra. Det er en barsk og dramatisk historie om stolthed, ære, og om hvor ondt udviklingen gør, hvis man ikke er en del af den. Men det er også en rørende og følsom fortælling om to tæt forbundne mennesker, der midt i deres dybe krise får sat ord på det liv, de har levet, og den kærlighed, der er intakt. Til det sidste.      

Uddrag af bogen
Ynkelig og skrøbelig. Hans Henrik opfanger skrøbeligheden i hendes stemme. For første gang. Han fornemmer sin egen ynkelighed og hendes skrøbelighed. Selv om han i situationen er ude af stand til at holde hovedet koldt, registrerer han et eller andet sted i underbevidstheden, at det er en farlig cocktail at blande noget ynkeligt med noget skrøbeligt. Er det virkelig sådan, deres liv er lige nu? Hans Henrik er i hvert fald overbevist om, at det er lige præcis de to ord, Karen Margrethe ville have brugt igen og igen, hvis hun ikke selv havde stoppet den snak, der var ved at løbe løbsk.

Om forfatteren
Peter Faber, årgang 1948. Født i København og har gennem 40 år arbejdet som journalist på Sydfyn. Han har skrevet en række bøger, blandt andet hånd- og inspirationsbogen Farvel Arbejde – Goddag Frihed og biografien Jan Johansen – en rigtig socialdemokrat. Han er også en eftertragtet foredragsholder, og hans passion er at samle på gode ord sat sammen til gode sætninger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Så tilspørger jeg dig

Så tilspørger jeg dig