Nedsat pris! Sådan får du børn i balance Forstør

Sådan får du børn i balance (Bog, Hæftet)

Af: Eline Snel

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 134
Dato for udgivelse: 7-6-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Per Vadmand
ISBN-13: 9788712048985
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: cd indlæst af: Alberte Winding
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Stilzitten als een kikker
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 2

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

207,00 kr

-42,00 kr

Vejl. pris: 249,00 kr

Fragtfri

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvordan undgår man urolige, stressede, overtrætte og vilde børn i en presset hverdag? Man giver dem et åndehul. En pause fra hektisk aktivitet, snak og krav, hvor de kan finde tilbage til det, børn er så gode til, nemlig bare at være til stede i nuet - og jo, det kan faktisk lade sig gøre.

Børn i balance er bogen, der kan give børn - og deres forældre - et tiltrængt pusterum, når det hele er ved at køre op i indkøb, hentning, lektier, deleordninger og småskænderier.
Bogen er fuld af lette og hyggelige øvelser, som kan få ungerne ned i gear. Det er meditation i børnehøjde på den helt jordnære måde - og ligner meditation for voksne ved at fokusere på at slappe af i kroppen og glemme alle dagens forstyrrende tanker og følelser. Det handler i al sin enkelhed om at falde til ro psykisk og fysisk.

Øvelserne taler barnets sprog, som f.eks. den om at lære at blive lige så stille og opmærksom som frøen, der heller ikke spilder unødig energi på at hoppe rundt. Andre øvelser går ud på at lytte til hjertet, at tackle ubehagelige følelser eller slukke for tankestrømmen, når man ikke kan falde i søvn. Der følger en cd med bogen, som fortæller børnene, hvordan de skal gøre - så de kan lave øvelserne helt uden forældrenes hjælp. Men de voksne kan med fordel lytte med - de vil opdage, at det hjælper!

Hvorfor skal børn overhovedet meditere? Fordi det bl.a. gørdem mere fokuserede, mindre urolige og mindre hårde ved sig selv og andre. Bogens forfatter har lavet øvelserne med flere hundrede skolebørn gennem et år - og det gav ikke bare mere ro i timerne, den positive virkning var så slående, at mange forældre efterlyste øvelser til børnene derhjemme. Det
er baggrunden for denne bog, som er en bog til alle børn og deres forældre.

CD er indlæst af Alberte Winding

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
09-11-2016

Sådan får du børn i balance

Skøn bog med gode små meditationer indtalt med Albertes skønne stemme. Desuden mange gode øvelser du kan lave med dit barn. Ved at børnene lytter og tager det til sig.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Sådan får du børn i balance

Sådan får du børn i balance