Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Sådan noget sker aldrig her: Rimms første sag (Bog, Hæftet)

Af: Jens Hostrup

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Rimm-serien
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 18-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793692459
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen - Omslagsillustrator: Jens Hostrup
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

150,95 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sådan noget sker aldrig her er tilsyneladende en klassisk krimi, der skildrer politimandens opklaring af en kilden sag, kilden fordi den afslører råd i toppen af samfundet, og da ”samfundet” åbenbart ikke gør noget ved det, bliver det Rimms ubehagelige opgave at tage sig af det – og konsekvenserne af Rimms indgriben er da også for en dansk krimi temmelig ukonventionelle …   
Uddrag af bogen  
Så fik han øje på Rimm, der lå lidt derfra. Han gik hen og bøjede sig over Rimm og følte på hans puls. ”Hm! I live endnu,” mumlede han. ”Jeg må hellere sikre mig helt …” Han gik tilbage til Bording og tog hans pistol ud af hånden på ham og gik tilbage mod Rimm. ”STOJ!” Ole stivnede. Det russiske ord for STANDS var ikke noget, man glemte. Han rørte sig ikke. ”Lad pistolen falde ned!” Ole adlød. Pistolen landede på gulvet ved siden af Rimm. ”Og så pistolen i lommen! …Ganske forsigtigt! …” Ole skævede om mod stemmen. ”Ja, se bare på mig!” lød den fremmedes stemme opmuntrende. Ole vendte sig langsomt, så han kunne se manden i døren. Men mest så han maskinpistolen, der var rettet mod ham.   
Om forfatteren 
JENS HOSTRUP har gennem et liv med forskelligartede arbejdsforhold som landarbejder, chauffør, militærmand, forretningsmand, lærer, maler/grafiker og forfatter erhvervet sig et omfattende livsgrundlag med tilhørende erfaringer, ærgrelser og glæder at trække på til sine fritvoksende og fabulerende skrøner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sådan noget sker aldrig her: Rimms første sag

Sådan noget sker aldrig her: Rimms første sag