Nedsat pris! Sår & sårbehandling: En grundbog i sygeplejen Forstør
Kategorier / sektioner:

Sår & sårbehandling: En grundbog i sygeplejen (Bog, Hardback)

Forlag: FADL
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
Dato for udgivelse: 31-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Redaktion: Susan Bermark, Britta Østergaard Melby
ISBN-13: 9788777499074
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sygeplejersker står ofte over for patienter med forskellige typer af sår. Der er endnu ingen stor lærebog med fokus på den sygeplejemæssige side af sårbehandling, men det er der nu. 
Susan Bermark & Britta Østergaard Melby er begge sygeplejersker med stor erfaring i sårbehandling, og begge er ansat på Videncenter for sårheling på Bisbebjerg Hospital. De to har samlet et hold eksperter, som har skrevet en stor grundbog om sår. 
Bogen består af 24 kapitler, hvor redaktørerne har prioriteret dels den generelle beskrivelse af huden og de enkelte sårtyper samt den nyeste evidens og viden indenfor sårheling. Vurdering af den enkelte type sår tager udgangspunkt i ”sårvurderingstrekanten” som er et gennemgående værktøj til at beskrive forskellige typer af sår. ”Sår og sårbehandling” starter med en beskrivelse af huden og dennes pleje, og den fortsætter med den generelle sårhelingsproces samt vurdering og evaluering af hele processen. 
De enkelte sårtyper beskrives og behandlingsmulighederne ridses op. Mange patienter med sår har smerter i relation til såret, og derfor er der også et kapitel om smerter, smerteudredning og behandling. Ligeledes kommer bogen ind på de psykologiske aspekter ved det at have sår samt hvordan ernæring f.eks. kan have stor betydning for patientens heling. 
”Sår og sårbehandling” tager hånd om alle aspekter ved den sygeplejemæssige side af sårbehandling. Grundbogen er til sygeplejestuderende, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Den kan også være relevant for andre sundhedsuddannelser såsom fysio- eller ergoterapeuter, der er vigtige samarbejdspartnere inden for området. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sår & sårbehandling: En grundbog i sygeplejen

Sår & sårbehandling: En grundbog i sygeplejen