Nedsat pris! Sæt børn på spil. En innovativ undervisningsmetode: Sådan laver du brætspil med børn. En trin-for-trin vejledning for skolelærere og familier
Kategorier / sektioner:

Sæt børn på spil. En innovativ undervisningsmetode: Sådan laver du brætspil med børn. En trin-for-trin vejledning for skolelærere og familier (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Martin Nedergaard Andersen

Forlag: Forlaget Birmar
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793149823
Udgave: 1. (19-03-2015)
Oplag: 1. (19-03-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 100
Omslagsgrafiker: DuexDesign
Forord af': Forlaget Birmar
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sæt børn på spil er et innovativt undervisningsmateriale til 0.-7. klasse, der indeholder didaktisk metode, som udvikler elevens innovative kompetence og faglighed.  


Bogen er en guide til hvordan man udvikler og opfinder spil med børn, hvor der er fokus på udvikling og innovation samt at læring indenfor diverse fag indarbejdes.   


Samarbejde, nysgerrighed, handling og eksperimentering er nøgleord og metodikker, som skaber og styrker elevens innovative kompetence. Sæt børn på spil sætter fokus på dette med en trin-for-trin-guide for underviseren, til at kunne udfordre og styrke eleven indenfor innovation.


Forfatteren Martin Nedergaard har udgivet over 100 spil, som bruges over hele verden, og har modtaget en lang række priser og hædersbevisninger. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sæt børn på spil. En innovativ undervisningsmetode: Sådan laver du brætspil med børn. En trin-for-trin vejledning for skolelærere og familier

Sæt børn på spil. En innovativ undervisningsmetode: Sådan laver du brætspil med børn. En trin-for-trin vejledning for skolelærere og familier