Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Sambeskatning (2013/14) (Bog, Hæftet)

Forlag: Karnov Group Denmark
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 398
Dato for udgivelse: 28-6-2013
Udgivelse: 2. udgave, 2006.
Nr. i serien: Bind: 2013/14,
Medforfattere: Jan Guldmand, Nikolaj Vinther, Erik Werlauff
ISBN-13: 9788761933577
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

737,55 kr

-1%

Vejl. pris: 745,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En samlet fremstilling af reglerne om sambeskatning
Denne bog giver svar på de fleste spørgsmål om sambeskatning, som måtte opstå i det daglige arbejde eller i undervisningen på universiteterne. Det gælder både fortolkning af reglerne om national sambeskatning, international sambeskatning, territorialprincippet, "skyggesambeskatning" og samspillet med tilgrænsende regler.
Bogen indeholder:

  • Analyse og forklaring af de komplekse danske sambeskatningsregler
  • Seneste udvikling i sambeskatningsregler og -praksis
  • En lang række eksempler og illustrationer til anskueliggørelse af virkninger, fordele og ulemper
  • Fællesskabsretlig analyse af sambeskatningsreglerne

Nyt i 5. udgave
Bogen er opdateret med lovændringer og praksis siden udgivelsen af Sambeskatning 2009/10. Desuden er der sket en betydelig omskrivning af kapitel 1 om sambeskatningsreglernes koncernbegreb, der efter en lovændring er sammenfaldende med det regnskabsretlige koncernbegreb i IAS 27. Endelig er kapitel 7.2 opdateret med den seneste praksis fra EU-Domstolen og en vurdering af, hvilke konsekvenser denne praksis har for de danske sambeskatningsregler.
Målgruppe
Sambeskatning 2011/12 vil have interesse for såvel teoretikere, undervisere og studerende som for advokater, revisorer, firmajurister, medarbejdere i SKAT m.fl.
Om forfatterne
Statsautoriseret revisor Jan Guldmand Hansen er tax partner i Deloitte. Hans primære arbejdsområder er rådgivning inden for områderne koncernbeskatning og international skatteret. Derudover er han forfatter til en række artikler om skatteretlige forhold.
Cand. merc.jur., ph.d. Nikolaj Vinther er ansat hos Deloitte Skat som senior tax manager. Hans primære arbejdsområde er selskabsskatteret og koncernskatteret. Hans ph.d.-afhandling analyserede forholdet mellem civilretten og skatteretten. Han har skrevet adskillige juridiske artikler om skatteretten og civilretten og om skatterettens forhold til EU-retten.
Professor, dr.jur. Erik Werlauff, advokat (H), er forfatter til en række erhvervsjuridiske bøger. Han virker i dag som rådgiver i juridiske spørgsmål, voldgiftsdommer m.v. Erik Werlauff forsker og underviser ved Aalborg Universitet, Institut for Økonomi og Ledelse, herunder Aalborg Universitets nye MBA-uddannelse, ligesom han er aktiv i Werlauff Advokatfirma.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sambeskatning (2013/14)

Sambeskatning (2013/14)