En hyldest til de brune værtshuse "Bodegabibel" med røverhistorier og fotos fra samtlige 220 værtshuse i København og på Frederiksberg samlet i en stor, dekorativ coffee table book.... Læs mere
Har du lagt mærke til, at de danske motorvejsskilte er grønne, mens de i størstedelen af Europa er blå? Eller at vi i Danmark tænder lyset ved at slå vippekontakten ned, hvor man i... Læs mere
Here is the truth about love, and inspiration to help us instill caring, compassion, and strength in our homes, schools, and workplaces."The word 'love' is most often defined... Læs mere
Den franske stjerneøkonom Thomas Piketty er tilbage med opfølgeren til sin internationale bestseller Kapitalen i det 21. århundrede. Kapital og ideologi er på en gang en... Læs mere
Peter Rindal var en fredsommelig og jævn hr. hvem som helst. Han var indehaver af Danmarks ældste amagerhylde og havde porcelænsjuleplatter fra Bing & Grøndahl på den afsyrede egetræsreol.... Læs mere
THE MILLION COPY BESTSELLER! Fire gave us power. Farming made us hungry for more. Money gave us purpose. Science made us deadly. This is the thrilling account of our... Læs mere
'Kulturforståelse' handler om at have respekt for andre menneskers syn på virkeligheden, selvom dette syn til tider strider mod ens egne erfaringer, værdier og opfattelse af... Læs mere
”Ideer forandrer ikke verden i sig selv, og intellektuelle kan ikke opråbe sig til fremskridt og frigørelse. Men alle, der er udsat for uretfærdighed som person eller som tilskuer... Læs mere
Lydbogen er indlæst af Geggo. Stephanie Karma, af mange kendt som Geggo, er en fighter, der nærmest er vokset op for rullende kameraer som yngste medlem... Læs mere
Hvorfor kindkysser de i Frankrig? Hvad er baguettens kulturhistorie? Hvilken betydning har den klassiske franske café for åndslivet? Hvad er det ved fransk kunst, kultur og joie de vivre, der... Læs mere
Hvad mangler det kropsligt og åndeligt fladmaste menneske i højhastighedssamfundet? Resonans, måske! Rosa bringer et kritisk blik på forøgelsesteorien. Vækst er ikke vejen til det gode liv. Men... Læs mere
I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens... Læs mere