Nedsat pris! Samfundsfilosofi Forstør
Kategorier / sektioner:

Samfundsfilosofi (Bog, Hæftet)

Af: Hans Fink

Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 177
Dato for udgivelse: 12-9-2003
Udgivelse: 6. udgave, 2003.
ISBN-13: 9788772889665
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 6
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

154,85 kr

-13%

Vejl. pris: 178,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I en tid, hvor der er stor diskussion om forskellige kulturers levevis, er det godt at kende til de tænkere og den historiske boggrund, der har skabt nutidens vestlige samfund. Samfundsfilosofier en meget velskrevet , seriøs og lettilgængelig indføring i samfundsfilosofien.
Bogen begynder med 800-tallets feudalsamfund, bevæger sig gennem kapitalismens opståen, over enevælden og frem til den industrielle revolution og det moderne demokrati. Arbejderklassens organisering og socialismen beskrives, vi hører om murens fald og føres til sidst frem til det nye årtusindes informations og videnssamfund.
Undervejs belyser Samfundsfilosofi forholdet mellem den enkelte, familien, samfundet, staten og menneskeheden i de forskellige tidsepoker. I centrum står udviklingen af begreberne om arbejde, ejendom, pligt, lov, retfærdighed, frihed og lighed.
Indflydelsesrige tænkere som Thomas Aquinas, Hobbes, Locke, Adam Smith, Bentham, Kant Hegel, Marx og en række af de nyeste samfundstænkere og - kritikere introduceres eksemplarisk kort og klart, og deres tanker ses i nøje sammenhæng med den historiske udvikling, de er en del af.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Samfundsfilosofi

Samfundsfilosofi