Nedsat pris! Samlede skuespil i ny oversættelse - De lystige koner i Windsor - Julius Cæsar - Som man behager - Hamlet - Troilus og Cressida: Helligtrekongersaften (Bind 4) Forstør
Kategorier / sektioner:

Samlede skuespil i ny oversættelse - De lystige koner i Windsor - Julius Cæsar - Som man behager - Hamlet - Troilus og Cressida: Helligtrekongersaften (Bind 4) (Bog, Indbundet)

Af: William Shakespeare

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 643
Dato for udgivelse: 18-12-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: Bind 4,
Oversætter: Niels Brunse
ISBN-13: 9788702144222
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Camilla Jørgensen
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

267,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bind 4 indeholder flere af Shakespeares allermest berømte skuespil.
De store tragedier Hamlet og Julius Cæsar behøver ingen nærmere præsentation, ligesom komedien De lystige koner i Windsor nok også er kendt af mange. Det er den, hvor den tykke ridder Falstaff ser sine snedige planer krydset af et par borgerkoner, der ganske rigtigt har sans for humor - de får ham både båret ud i en vasketøjskurv og klædt ud som en gammel kælling.
De elegante, underfundige komedier Som man behager med skildringen af livet i Ardennerskoven og med Shakespeares mest indtagende ´bukserolle´, den forklædte Rosalinde, og Helligtrekongersaften med narren Feste og den sure hushovmester Malvolio og kærlighedstrekanten mellem grevinde Olivia, hertug Orsino og den unge Viola, hører til Shakespeares bedste i den genre.
Og som sjette stykke i bindet kommer Troilus og Cressida, en sjældent spillet, men interessant, bitter tragikomedie om hvordan en langvarig krig, den trojanske, forgifter både heltemod og kærlighed. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Samlede skuespil i ny oversættelse - De lystige koner i Windsor - Julius Cæsar - Som man behager - Hamlet - Troilus og Cressida: Helligtrekongersaften (Bind 4)

Samlede skuespil i ny oversættelse - De lystige koner i Windsor - Julius Cæsar - Som man behager - Hamlet - Troilus og Cressida: Helligtrekongersaften (Bind 4)