Nedsat pris! Samtaler om livet med John F. Kennedy Forstør
Kategorier / sektioner:

Samtaler om livet med John F. Kennedy (Bog, Indbundet)

Af: Jacqueline Onassis

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 402
Dato for udgivelse: 21-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Stig W. Jørgensen
Redaktion: Lasse Rask Hoff
ISBN-13: 9788771280739
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Interviewede: Jacqueline Onassis - Interviewer: Arthur M. Schlesinger
Forord: Caroline Kennedy, Michael Beschloss
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Historic conversations on life with John F. Kennedy
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

230,95 kr

-23%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I 1964 båndede Jacqueline Kennedy syv historiske samtaler om sit liv med John F. Kennedy. Nu, for første gang efter 50 års hemmeligholdelse, kan de læses i denne deluxe, illustrerede udgivelse.
Kort efter mordet på præsident John F. Kennedy, med en nation i dyb sorg, fandt Jacqueline Kennedy styrke til at sætte sin egen sorg til side og for eftertidens skyld, at påbegynde dokumentationen og bevarelsen af sin mands arv. I januar 1964 godkendte hun og Robert F. Kennedy planen om et mundtligt historieprojekt, som skulle bevare deres førstehånds-vidnesbyrd om den afdøde præsident.
Gennem resten af sit liv værnede Jacqueline Kennedy om sit privatliv og nægtede at tale om sine minder om disse år. Men i starten af marts 1964 satte hun sig ned sammen med historikeren, rådgiveren og vennen Arthur M. Schlesinger, Jr., og optog en overraskende detaljeret og usminket beretning om sin tid som John F. Kennedys hustru og betroede.
Båndene blev låst inde i the John F. Kennedy Presidential Library and Museum, som Jacqueline Kennedy ønskede det. Indtil i dag.
Resultatet er otteenhalv times materiale og et centralt vidnesbyrd fra denne voldsomme tid. Bogen rummer nye indsigter om mange af de betydningsfulde mennesker og begivenheder som formede JFKs præsidentskab, og bogen kaster også nyt lys på manden selv bag de store beslutninger.
Her er JFKs ikke-nedskrevne meninger om en lang række afslørende emner, som hans følelser for hans brødre Robert og Ted, hans holdninger til verdens ledere; det er det måske mest umiddelbare og ægte portræt af John Fitzgerald Kennedy som vi nogensinde får. Jackie Kennedys moderne syn, hendes begavelse og humor giver os et unikt indblik i en af de mest bemærkelsesværdige førstedamer gennem tiden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Samtaler om livet med John F. Kennedy

Samtaler om livet med John F. Kennedy