Nedsat pris! Sandheden om alligatoren Forstør
Kategorier / sektioner:

Sandheden om alligatoren (Bog, Hæftet)

Af: Massimo Carlotto

Forlag: Hovedland
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Spaghetti Noir
Sideantal: 221
Dato for udgivelse: 23-9-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Ole Lindegård
ISBN-13: 9788770702614
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Svetlana Makarenko
Originaltitel: La verità dell alligatore
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Italiensk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

Advarsel: Sidste enheder på lager!

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
100,00 kr
zip_mp3
87,95 kr

100,00 kr

-99,00 kr

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Handlingen foregår i den anden ende af EU: Italien i sidste halvdel af 1990´erne. Spaltningen mellem en ´moderne´ civilisation (med lovgivning, skat og ærligt politi) på den ene side og en ´præmoderne´ eller ´klanbaseret´ tænkemåde (med selvbestaltede magtstrukturer, patriarkalsk ledelse, æresbegreber og selvtægtstraditioner) på den anden udgør den pittoreske, men også dybt uhyggelige baggrund og kulisse for Massimo Carlottos krimi- eller thriller-romanserie om Alligatoren.
Hovedpersonen Marco Buratti alias Alligatoren har tidligere været uskyldigt fængslet alene på grund af et overfladisk bekendtskab med et medlem af De Røde Brigader i 1980´erne. Som selvbestaltet privatopdager roder han nu op i en masse snavs fra fortiden, sammen med vennen Rossini. Og mens Marco egentlig hører til på den rigtige side af loven, for så vidt der findes en sådan, så er Rossini en charmerende smugler, der heller ikke går af vejen for at likvidere fjenderne, når det er nødvendigt, og det er det med jævne mellemrum.
I Sandheden om Alligatoren bliver Marco eller Alligatoren opsøgt af en kvindelig advokat, som vil have ham til at finde en mand der er forsvundet. Romanen, der foregår i Veneto i Padova, guider læseren rundt i en verden, hvor grænserne mellem over- og underverden er helt udviskede, og hvor en af de brutaleste mafiaer ´N´drangheta´ indtager en nøgleposition i erhvervslivet.
Carlottos roman er en decideret anderledes form for thriller: spændende, utrolig, politisk, amoralsk og moralsk, øjenåbnende og hyper realistisk – og samtidig er det historien om den desillusionerede, kærlighedssøgende pacifist og bluesmusiker og dranker, som er indeni Alligatoren.
Massimo Carlotto (f. 1956) er en af italiens mest læste og anerkendte krimiforfattere. Hans serie om Alligatoren har fået usædvanligt gode anmeldelser såvel i hjemlandet som i USA. Massimo Carlotto kender, ligesom sin hovedperson, de italienske fængsler indefra. 7 år var han fængslet for et mord, han ikke havde begået.
Carlotto bedyrer, at alle romanens episoder har baggrund i virkelige begivenheder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sandheden om alligatoren

Sandheden om alligatoren