Nedsat pris! Sandhedens djævlekløer
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Sandhedens djævlekløer (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Rune T. Kidde

Forlag: Modtryk
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770536332
Udgave: 1. (31-08-2011)
Oplag: 1. (31-08-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 228
Omslagsgrafiker: Kristina Tandrup Gittesdatter
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver
226,50 kr
75,60 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Et utal af løgne har været hæftet på Rasputin, både mens han levede og efter hans død: Ondskab, svindel, drukkenskab, liderlighed og meget mere. Rune T. Kiddes bog er en fabel om fordommene, men også om det virkelige menneske bag dem. Rasputin fødes en sibirsk vinternat og aner fra starten, at han er den genfødte Kristus. Vi følger ham gennem barndom, kloster- og eneboerliv til han ligger syg og døende ved Betesda og drømmer, til han genopstår som Gud og rejser til Sankt Petersborg, hvor han gennem vilde orgier får en tusindtallig tilhængerskare. Grigori Rasputin helbreder zarparrets søn, der er bløder, og opnår en altafgørende magt over det russiske rige frem til 1. verdenskrigs rædsler og zarrigets fald. Kiddes fabel er med overalt, inden den i sin barske morale sammenligner fortællingen med verden af i dag.

SANDHEDENS DJÆVLEKLØER er en foruroligende rejse gennem tro, mord, druk og lidenskab og en fængslende og foruroligende fabel om mennesket uden centrum og uden hjerte.   En fabel om menneskelighed, vækst og overflod.

Multikunstneren Rune T. Kidde er på gaden med endnu et af sine finurligt underfundige værker om verdens umanerligt småtossede tilstand […] Det er smukt, morsomt og fornemt underholdende at dykke ned i Sandhedens djævlekløer. (MetroXpress, 5 stjerner *****)

Rune T. Kidde – som sædvanlig – forrygende godt. Han kan et eller andet med sproget, leger og fabulerer, så det er en lyst. (Weekendavisen)

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sandhedens djævlekløer

Sandhedens djævlekløer