Nedsat pris! Sandslotte

Sandslotte (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Hans Edvard Teglers

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711939895
Udgave: 1. (17-04-2018)
Oplag: 1. (17-04-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 166
Originaltitel: Sandslotte
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
173,95 kr
60,70 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Maj 1945. Freden er fjorten dage gammel. Karl og Henrik har været længe væk, og de to er nu vendt hjem. Byen er ved at vågne efter vinteren og fem års krig. De har været heldige her: Husene står endnu og byens indbyggere er kommet i gennem den sidste isvinter uden at have sultet.
Karl er stadig i uniformen og har bestemt, at han gerne vil fortsætte sin karriere som soldat. Henrik er i civil og vil tilbage på skolebænken: Han vil indhente alt det forsømte. Begge mødes de af hverdagens rastløshed, og de længes efter det sammenhold, som de oplevede med kammeraterne under krigen.
"Sandslotte" er historien om efterkrigstidens ungdom og kampen for at finde sig selv i en ny verden. Det er historien om den rastløshed, som en hel generation af unge mænd mødte, da krigen var forbi. Om kampen for at vende tilbage til en ny hverdag og forsøge at glemme krigens rædsler ...
Hans Edvard Teglers (1925-1988) var forfatter, debattør og tidligere modstandsmand. Han har både skrevet samfundskritiske romaner, ungdomsbøger og debatbøger, men han er bedst kendt for sine kritiske analyser af magtspillet og de forskellige institutioner i Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sandslotte

Sandslotte