Nedsat pris! Sangbogen (Bind 4) Forstør
Kategorier / sektioner:

Sangbogen (Bind 4) (Bog, Spiralryg)

Forlag: Wilhelm Hansen
Format: Spiralryg
Sprog: Flere sprog
Sideantal: 538
Dato for udgivelse: 12-11-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Nr. i serien: Bind: Bind 4,
Redaktion: Vagn Nørgaard, Jens Povlsen, Jakob Faurholt
ISBN-13: 9788759820100
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

388,00 kr

-61,00 kr

Vejl. pris: 449,00 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Beskrivelse:

Sangbogen 4
er det nyeste skud på stammen i den berømte ´Sangbogsserie´, der første gang så dagens lys i 1988. Denne gang har den danske befolkning bidraget til indholdet.

Sangbogen 4
er nytænkende, men bevarer de velkendte kategorier fra de tidligere bind i serien. Denne gang er hovedvægten lagt på dansk og international populærmusik (som rock, folk, beat og pigtråd) fra 1950´erne og frem. Indholdet spænder helt fra Steppeulvene, Rocazino og Elvis til Mew, Tina Dickow og Coldplay. Mange af disse sange har tidligere kun været tilgængelige gennem indspilninger, og fremstår nu for første gang nogensinde som nodesats.
Sangbogsserien har i mere end 20 år været toneangivende i dansk musikliv og er blevet brugt af solister, familier, foreninger, folkelige forsamlinger og i utallige undervisningssammenhænge. Hvert bind har sine særlige kvaliteter, men bag dem alle ligger et fælles ønske om at knytte befolkningen tættere til den danske og udenlandske sangtradition.
Netop ønsket om at lave en sangbog, der rammer bredt blandt musik interesserede, har gjort at Wilhelm Hansen Musikforlag, som noget helt nyt har åbnet for brugernes input, og har givet den danske befolkning mulighed for at præge udvalget af sange. Det er der kommet endnu en fantastisk sangbog ud af, med en spændevidde, der rammer en bred vifte af musikere fra amatør til professionel.
Udvalget af sange er inddelt i fire hovedkategorier:
DANSK TRADITION dækker den levende, danske sangtradition i underkategorierne: Salmer, Sange samt Viser og evergreens.
DANSK BEAT·ROCK·POP præsenterer en markant samling sange, der gennem folkelig udbredelse har bevist deres levedygtighed.
INTERNATIONAL BEAT·ROCK·POP markerer begyndelsen og udviklingen af den populære og skelsættende musikstil, der i dag fremstår som en hel verdens sangskat.
KIND OF JAZZ viser et udpluk af den nyere vokaljazz set med danske øjne.
Becifret melodilinie med underlagt tekst

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
31-01-2011

En samling rigtig gode sange, og der er mange af dem. Overskueligt nedskrevet og praktisk med spiralryggen.

Men hvor er det ærgerligt at de fleste sange ligger i et toneleje, hvor langt de fleste kvinder/piger enten lyder skingert eller må stå af. Det er ok at "herre-sangene" ligger deroppe, men Duffy, Lisa Nilsson og Norah Jones har altså ikke tænkt deres sange med "Barbie"-klang. Hvorfor har man valgt at sætte nærmest alle kvindesangene op?

Jeg er selv sanglærer og ærgrer mig over, at jeg må i gang med at transponere de fleste sange ned, hvis jeg skal synge dem med piger. Når man køber en (dyr) sangbog er det jo netop for at slippe for besværet med selv at lytte sangene af eller finde dem på nettet - jeg har købt sangbogen, men er faktisk i tvivl om jeg synes den er pengene værd!

Køb den endelig hvis du er mand eller meget høj sopran, som sagt fejler sangene ikke noget.

Bedømmelse 
16-01-2011

Den 4 bog i sangbogsserien fra WH er et klart must. Både hvis man har de første 3, og hvis det er den første sangbog man skal købe.

Bogen er opdelt i 3 hovedafsnit.
1. Dansk tradidtion (ca.90 sider)
2. Dansk beat - rock - pop (ca.200 sider)
og 3. International beat - rock -pop (ca. 300 sider)

Pixel størrelsen er gået lidt ned i forhold til de 3 forgængere, for at få plads til betydeligt flere sange.
Hele den gamle redaktion er blevet skiftet ud, og det er tydeligt at skeen er blevet taget i den anden hånd i denne udgivelse.
Her er behovet for nyere dansk og international pop/rock blevet vægtet højest, og man svømmer i nye og gamle hits fra steppeulvene til thomas helmig og fra beatles til duffy. Kort sagt. En rigtig lækkerbidsken fx. for musiklærere i folkeskole og gymnasiet.

Godt gået, Faurholt (den unge redaktør) og co.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Sangbogen (Bind 4)

Sangbogen (Bind 4)