Nedsat pris! Sarahs Nøgle: særudgave Forstør
Kategorier / sektioner:

Sarahs Nøgle: særudgave (Bog, Hardback)

Af: Tatiana de Rosnay

Forlag: Bazar
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 350
Dato for udgivelse: 13-5-2013
Udgivelse: 5. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771161052
Produkt type: Bog
Originaltitel: Sarah s key
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 5
Oplag: 4

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

50,00 kr

-49,95 kr

Vejl. pris: 99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 Citat fra en læser (Boghandler Birgitte Pedersen fra Stenløse): 
»Jeg læste bogen, da den udkom, og det var en fantastisk bog. Det er to historier, man følger bogen igennem. Journalisten, der får til opgave at skrive om et af Frankrigs sorteste kapitler under 2. verdenskrig, jødeopsamlingen i 1942, samtidig med, at man læser om Sarah, der sendes i fangelejr. Bogen er skrevet så intens, så troværdigt, så gribende, at man glemmer tid og sted.  Læs bogen. « 

Juli 1942: Sarah, en 10-årig jødisk pige, gemmer sin yngre bror i garderobeskabet, lige inden familien brutalt bliver hentet af det franske politi i den berygtede massearrestation af jødiske familier, Vel d´Hiv. Hun låser skabet og kommer nøglen i lommen, overbevist om, at hun vil komme tilbage om nogle timer og låse ham ud. Men der venter en anden skæbne for dem begge. Maj 2002: På 60-års dagen for Vel d´Hiv bliver Julia Jarmond bedt om at skrive en artikel om denne sorte dag i Frankrigs historie. Under sin research snubler hun over Sarahs fortiede hemmelighed. Julia føler sig kaldet til at skrive om pigens skæbne, og undervejs i sin efterforskning af det fortrængte og fortiede begynder hun at sætte spørgsmålstegn ved sit eget liv.
»Mesterlig og fængslende. Det her er ikke noget, som læserne glemmer lige med det samme. Anbefales på det varmeste«
- Library Journal.

Tatiana de Rosnay er født i 1961, har engelsk, russisk og fransk baggrund og bor i dag i Paris. Ved siden af sit virke som forfatter, har hun arbejdet som redaktør for Vanity Fair og som journalist for Elle. Sarahs nøgle er hendes niende roman. Bogen er blevet varmt modtaget i Frankrig, hvor den er solgt i over 20.000 eksemplarer. Har solgt over 2.000.000 eksemplarer på verdensplan og er oversat til 32 sprog. Den tredjebedst sælgende forfatter i Europa (efter Stieg Larsson og Dan Brown)

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sarahs Nøgle: særudgave

Sarahs Nøgle: særudgave