Satans yngel (Bind 2)
Kategorier / sektioner:

Satans yngel (Bind 2) (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Marianne Monteau

Forlag: Many Minutes
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Kiehl Krimi
Sideantal: 442
Dato for udgivelse: 20-2-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Nr. i serien: Bind: Bind 2,
ISBN-13: 9788799637843
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

98,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

SATANS YNGEL er andet bind i serien om politiassistent Lucy Kiehl og en barsk fortælling om skyld og skam, om fortielser og løgne, og om det altødelæggende i at vokse op i skyggen af fortidens ondskab.  
I LYNGBY NORD FOR KØBENHAVN lever lægen Britt Holm et misundelsesværdigt liv. Eksklusivt hus, mand og børn, og en karriere, der kører på skinner. Det kommer derfor som et chok for familien, da hun en dag tilsyneladende går hjemmefra for ikke at vende tilbage. Og for Københavns politi betyder det fornyet fokus på to lignende forsvindingssager, der har ligget stille hen over sommeren. Sager, som med Britt Holms forsvinden får politiet til at indse, at ét enkelt forhold binder de forsvundne personer sammen: De er alle tre ansat i hospitalsvæsenet.   
POLITIASSISTENT LUCY KIEHL fra Aarhus tager turen til København for at assistere sine tidligere kolleger i en anden sag, men hvirvles uundgåeligt ind i de tre forsvindingssager, som hurtigt viser sig langt alvorligere end først antaget. Inden længe konstaterer man med Lucys hjælp, at de tre hospitalsansatte næppe er forsvundet af egen fri vilje, men snarere bortført og muligvis myrdet. Politiet sætter nu alle kræfter ind på en opklaring, men da der begynder at dukke afpresningsbreve op, indser Lucy og hendes kolleger, at de arbejder på lånt tid, hvis de skal have den mindste chance for at redde de bortførte. Hvis det da ikke allerede er for sent… 
Første bind i Lucy Kiehl Krimiserien, JEG ER DEN SKYLDIGE, udkom 2018.
OBS! BØGERNE BØR LÆSES KRONOLOGISK.   

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Satans yngel (Bind 2)

Satans yngel (Bind 2)