Nedsat pris! Scener fra hjertet Forstør

Scener fra hjertet (Bog, Hæftet)

Forlag: JP/Politikens Hus
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 25-5-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788740055696
Produkt type: Bog
Bidragyder: Beata Ernman, Greta Thunberg, Malena Ernman, Svante Thunberg
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 25-05-2019)

Forventes på lager: 25-05-2019

193,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den 16-årige svenske klimaaktivist Greta Thunberg har egenhændigt sat sig for at råbe verdens politikere op i sin kamp for at redde klimaet ved at kræve handling her og nu, og det har på rekordtid gjort hende verdensberømt.
Dette er historien bag.
Om en ung pige, der spurgte sig selv, hvorfor ingen gjorde noget ved klimakrisen. Og om en stærkt udfordret familie, hvor begge døtre fik alvorlige psykiske diagnoser, hvilket kom til at påvirke alt. 
Med sin skolestrejke hver fredag og sine taler i bl.a. FN er Greta Thunberg fast besluttet på at ændre skæbnen for vores planet. Hun brænder så stærkt igennem med sit budskab, at tusinder og atter tusinder af andre unge verden over – herunder i Danmark – er fulgt i hendes fodspor og demonstrerer for klimaet og håbet om en fremtid. 
SCENER FRA HJERTET er en stærk personlig historie og et opråb fra Greta og hendes familie, der tacklede deres egen altopslugende krise ved at tage en endnu større krise på deres skuldre – den globale klimakrise. Bogen er skrevet i korte scener, så man læser den som en roman. Samtidig indeholder den et sammendrag af Gretas vigtigste taler, der har bevæget verdens politikere og alle os andre og for alvor sat klimaet på den internationale politiske dagsorden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Scener fra hjertet

Scener fra hjertet