Forstør
Kategorier / sektioner:

Scientology - en koncern af aliens (Bog, Hæftet)

Af: Tom Thygesen Frederiksen

Forlag: Dialogcentret
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 60
Dato for udgivelse: 6-7-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
ISBN-13: 9788788527308
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

140,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

1. Er Scientology en åndfuld religion, der gør sine brugere sundere og klogere, men som undertrykkes af statsmagten og lægges for had af en sensationslysten presse?
2. Er det rigtigt, at Scientology tror, at alle mennesker er hjernevaskede aliens, der stammer fra en galaktisk stat, der for 75 mio. år siden deporterede os til Jorden og "nukede" os med brintbomber?
3. Er Scientology en hjernevaskende sekt, der lokker børn og unge ind i et uendeligt forløb af kurser, der koster dem millioner af kroner?
4. Er det sandt, at Scientology står bag den største konspirationsskandale i USA´s historie?
5. Passer det, at Scientology bruger en slags straffelejre til sine opsætsige medlemmer?
6. Hvordan opstod Scientology og blev til nutidens milliard-forretning med medlemmer som John Travolta, Tom Cruise, Juliete Lewis og Lisa Marie Presley?
7. Bør Scientology anerkendes som religion på lige fod med Mosaisk Trossamfund og katolikkerne?
Ikke alle disse spørgsmål besvares i dette hæfte. Men hæftet giver saglig og kritisk information om Scientologys historie, lære, organisation og de problemstillinger, som Scientology giver anledning til. Ud fra denne information bør læseren selv tage stilling.
Dialogcentret har gennem mere end 30 år arbejdet kritisk med sekterisme og den ny religiøsitet, og det skal ikke skjules, at Dialogcentret har et særdeles kritisk syn på Scientology. En synsvinkel, som vi håber, bliver del af en sandhedssøgende dialog med Scientology og omverdenen angående Scientologys teori og praksis.
Bogens forfatter er cand.theol. og har været ansat på Dialogcentret siden 1998 foruden at undervise i systematisk teologi på Teologi for Lægfolk. Her er han kendt som en engageret formidler med stor viden om bl.a. sekterisme og okkultisme.
Tom Thygesen Frederiksen har desuden skrevet "Da Vinci, Gudinden og Gralen" om "Da Vinci Mysteriet" samt "Hvidbog om satanisme" om den mørke okkultisme.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Scientology - en koncern af aliens

Scientology - en koncern af aliens