Nedsat pris! Scrapbogen Forstør
Kategorier / sektioner:

Scrapbogen (Bog, Indbundet)

Af: Karsten Mungo Madsen

Forlag: Fahrenheit
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 52
Dato for udgivelse: 17-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771760811
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Karsten Mungo Madsen
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
130,00 kr
epub
136,15 kr

130,00 kr

-23.5%

Vejl. pris: 169,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

”Ingen vil tro denne historie. Havde jeg ikke selv set det hele med mine egne øjne og følt det på min egen krop, ville jeg pure have afvist hændelsen som det rene nonsens.”
Sådan indledes Karsten Mungo Madsens isnende juleberetning om Kalvø Fyr og de tragiske genfærd, der klynger sig til det ensomme sted - jul efter jul.
En traumatiseret mand tager os tilbage, til dengang han var en ung, naiv studerende og opsynsmand ved Kalvø Fyr. Det der skulle have været en nem tjans, et ideelt studiejob over juleferien, udvikler sig hurtigt til noget helt andet og ganske uforklarligt. Man skal vare sig for lettjente penge!
Sandheden bag fyrets truende karakter, de blodige mareridt der hjemsøger manden om natten og den oprindelige opsynsmands hast med at komme væk, optrevles i små, snigende bidder af den i stigende grad paranoide studerende. Men måske det hele allerede var tabt, længe inden gespensterne blev lokket frem i dagslyset?
Karsten Mungo Madsens julehistorie er både i stemning og stil en vandrehistorie i tegneserieformat. Den giver sin læser mindelser om lejrbål og stormfulde udflugter til de fjerne egne i Danmark. Derude hvor vinden pisker ufortrødent mod røde kinder. Der hvor hvert et knirk fra trægavlen øger ensomheden, mens det selvsamme knirk forstærker troen på, at man næppe er det eneste levende væsen til stede.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Scrapbogen

Scrapbogen