Se helt derud hvor hjertet står for skud Forstør
Kategorier / sektioner:

Se helt derud hvor hjertet står for skud (Bog, Hardback)

Af: Kia Buchholt Refsgaard

Forlag: SAXO Publish
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Min skrevne vej
Sideantal: 108
Dato for udgivelse: 2-4-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788740917864
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print on demand. Leveringstid 3 - 4 uger efter bestilling

154,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvordan føles det at have en psykisk sygdom? Hvordan føles det egentlig, sådan helt, bundløst ærligt, at være syg i sjælen? Ja, jeg kender svaret, men vil egentlig hellere spørge: Hvorfor får man en psykisk sygdom? Og hvad kan vi egentlig gøre for at undgå det?
Psykisk sygdom, eller "at have ondt i sjælen", er egentlig noget underligt noget, for det er en tilstand hvori, man ikke længere har kontrol over sine egne tanker og følelser, hvilket til tider kan være ret skræmmende. Men vi har da selv kontrol over vores egne tanker, har vi ikke? Jo, i bund og grund har vi, men et menneske kan nå så langt ud, så det ikke længere virker til hundrede procent at være tilfældet, og det er der, man har brug for hjælp.
At have en psykisk sygdom er nedbrydende og energikrævende, men til gengæld vil man altid komme stærkere og klogere ud på den anden side.
En stor del af mit, indtil videre ret korte liv, har været en kamp, på den ene eller den anden måde, og det vælger jeg med denne bog at give omverdenen indsigt i. så her er historien om min kamp for at lære at leve, for livet ville tydeligvis mig, og så måtte jeg lære at elske livet, om jeg har lært det endnu, ved jeg ikke med sikkerhed, men om ikke andet kæmper jeg i hvert fald videre!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Se helt derud hvor hjertet står for skud

Se helt derud hvor hjertet står for skud